bankician umarım yararlı olur bu bilgiler 😘
buz lazer de diod başlıklıdır tek farkı buzlu olduğu için acı hissetirmemesi buz lazerin ismi sadece soprano ve soprano ice dir 🙂

Lavinia_ alexandrite lazere gittim bende sarışın olmamama rağmen kıl köklerim kalın ve siyah olduğu için çok etkili oldu bitti diyebilirim. Çok faydalı olmuş canım eline emeğine sağlık 😘🥰🌼

Lavinia_ inşallah doğumdan sonra gitmeyi düşünüyorum 🙂 sen hangisini önerirsin sence hangisi daha etkili ve çabuk etki gösterir? Bu Arada çok yararlı Bi post 🤸‍♀️💕😘😘

Ask_hosmus Bu Arada çok yararlı Bi post 🤸‍♀️💕😘😘

Teşekkür ederim canım benim ❤️
        Kıl tipin ve ten rengin ne reng ?

Lavinia_ aslında kıllarım gür ama ben hemen hemen 6,7 yıldır ağda yapıyorum kendime inceledi ama jilet vursam gürleşir hemen biliyorum arada üşenip vurduğum oldu jiletle, esmerim bu arada🙂

Ask_hosmus diod ve buz lazer çok etkili olur canım ❤️ buzlazer.com dan bir bak şehrin de buz lazer nerde var ama biraz bahalıdır 🙄 dioda aynı mahluk bir fiyata diod

Lavinia_ valla eşimle peşin peşin konuştum 😂 3 çocukla ağda mı bilmiyorum nasıl olur 🤔😂 ben sanki buz lazerli tercih edicem gibi, fiyatı çok mu pahalı acaba ki, zaten bikini bölgesi hariç her yerimi düşünüyorum

Ask_hosmus Alemsin ya😂 ama cidden en iyisi bu lazer acısı yok fiyatları bilmiyorum ya ben tüm vucut gidiyorum etkisini cidden görüyorum (dioda)

Ask_hosmus ben aciya dayana bildiğim işin dioda gittim yani dayanılmayacak gibi değil 😂 3 cü seansa gidicem bu ay koltuk altım da kolum da falan hiç bir şey yok

Lavinia_ ay ne güzel yaa darısı bana gerçi şuan kılım çıkmıyor hamilelikten dolayı 😂 bacaklarım bomboş 😂😂

Ask_hosmus olur olur hiç merak etme öyle bir zaman gitt ki yarıda bırakmak zorun da kalma bırakınca hem paran boşa gidiyor hem vaktın

Lavinia_ canım ben buz lazere gidiyorum ilk başladığımda hamile kaldım sonra 1 sene ara verdim şimdi yeniden başladım aleti gezdirirken inanılmaz yanma hissediyorum hassas yerlerde en çok özel bölgede kasılıyorum resmen önceden bu kadar değildi gerçi 1 2 seana gidip hamile kaldım acaba ısısını mı yükselttiler olabilir mi