Evlatlrm Kızlar kimileri koy diyor bisey olmaz kimileride koyunca zararlı yürümesi falan düzgün olmuyor diyor bazı doktorlar da önermiyor ben doktoruma sordum 6 Aydan sonra koyabilirsin dedi siz ne düşünüyorsunuz koydunuzmu çocuklarınızi🥰
alonedark Evlatlrm ben koyuyorum 2 3 haftadır 7 ay 10 günlük hıç tutmadım bıle kendı kendıne hemen alıştı maşallah bence ıyı bışey yürümesını kolaylaştırır dıye düşünüyorum ben .
sinefil Evlatlrm Ben hiç kullanmadim gerek duymadım. Zararlı mı değil mi bilemem ama bunun konuşulması, zararlı olma ihtimali bile soğuttu beni yurutecten 😬
bittercikolata Evlatlrm Ben kızımı koymuştum 7 aylıkken günde 15 dk falan ilk zamanlar 9 aylıkken falan 2 kere 15 er dk duruyodu ve aşırı seviyodu yani 😁 10 Ay 15 günlükken yürütmüştü hem de 🥰 çok uzun süre yürütecte tutarsan zararı olabilir tabiki ama makul sürelerde zararı olacağını düşünmüyorum ben 😊😊
Canemin_1 Evlatlrm 7 aydan önce koyma herseyin fazlası zarar fazla kalmasın bence ben akşamları yemek yapınca koyardım 1 saat sadece sonrası yok yani
Ozge49595 Evlatlrm ben koyuyorum ama kaynanaö görümcem bebegin ayakları sakat etmissin dedi sakat demelerinin sebebide parmaklarının ucuna basması oda örümcek yüZündeymiş ama örümceksiz yapamıyorum prizleri bulup parmaklari sokuyor cekiyor
Capkinkedi Evlatlrm Ben koyuyorum oğlum 6 ay 11 günlük. Bence bacak kaslarını güçlendiriyor. Sürekli ayağa kalkıp yürümeye çalışıyor. Hatta şu an geri geri yürüyor birkaç adım😅 inşallah düz yürüdüğünü de görürüm 😅
Mathilda6 Evlatlrm bende kullanmadım ama yurume arkadasi alabilirsinuz yurutec yerine dolap uygulamasindan uygun fiyatli aldim bayada kullandik. Eskiler yurutec(örümcek) cok kullanmislar ama her cocuk bir degil bazisinda etkileri oluyor riske degmez diye dusunuyorum birde yurumede bir etkisi yok aksine geckestiriyor🤗
Ginger Evlatlrm ben iki çocuğumu da koydum biri kirilina kadar yani 8 aya kadar bindi zaten 8 aylıktan da yürüdü küçüğüne simdi 8 ayliga girecek ama 1 aydır yürütece girmek istemiyor kendisi yürümek istiyor ben yarim saat koyuyorum yada en fazla 1 saat fazla koymuyor bi zararını da gormdedim
Marbled Evlatlrm Uzun süre yürüteçte durmaması gerekiyor. Saatlerce yürüteçte tutan biliyorum. Günlük 15-20 dakikayı aşmamalı.
Cilekliturtaa Evlatlrm Ben kullanmadım ve oğlum 10 aylıkken ilk adımlarını atmaya başladı sadece ilk arabam diye yürüme arkadaşı kullandım faydasınıda gördük bence yürüteç kullanılmamalı bebekleri tembelleştirdiğini düşünüyorum.