Asmin nee grubu kurduk 😊 3 kişiyiz şuan gel sende dört olalım böyle böyle artsın

Esmerim yapmayın kızlaaaarrrr burdan numara verilir mi yaaaa!ortalık nelerle dolu..üzgünüm ama ben katılamam o gruba😔bence siliniyorsa buraya yazılan numarayı da silin!!!kadın kılıklı erkekler cok dolaşıyor böyle sitelerde

PinarKol

Gamze88
      Gamze’ye katılıyorum burda yazan herkes şeffaf değil yani ne biliyim sıkıntı açabilir bide evliyiz hani size lafım yok yanlış anlama uçkuru pis bi erkek buraya girebilir kadın ağzıyla anladın mo ne demek istediğimi

PinarKol Canım çok teşekkür ediyorum bende sizleri çok sevdim ama arkadaşlar haklı burdan numara vermek pek doğru olmayabilir erkekler çok dolaşır böyle sitelerde

Esmerim valla haklılar canım ben de ayrıldım gruptan hiç yoktan başımıza iş almayalım bide

Esmerim, başlığı Şampuan tavsiyesi? olarak değiştirdi.

hepimizin kadın olduğu belliydi orda. Açalım dediniz iyi dedim bende numaramı verdim. Siz evlisin izde ben evli değil miyim mk. Harbi uyuz oldum. Bi uyandım grup dağılmış. Allah aşkına wp grup sevdanız 3 4 saatlik miydi. Sanki numaranızı paylaşan burada siz işiniz gibi tribe girmişsiniz. Benim o göt korkusunu yaşamam gerekiyor. Ki kızlarla da grupta konuştuk bunu dün akşam. Neyse. Sizin lafınızla kuyuya inilmezmiş tşk.

PinarKol o anda onu düşünememiş olabiliriz canım
            Numaranı yazdığın yorumu sil daha yolun başındayken başımız belaya girmesin
            İple kuyuya inilecek bi durum yok ortada herkes kenara çekilmiş de seni ateşe atmışız gibi konuşuyosun
            Alakası yok.Seni düşünerekten de çoğu kişi buradan numara verilir mi silin o yorumu diye belirtmiş zaten

Bu arada @Belada @Esmerim Benim götümün tutuşması gerekiyorken kendiniz diyorsunuz açalım sonra bi bakıyorum yoksunuz
            Bu kadar korkacaksanız neden açalım diyorsunuz
            Hayır numaralar vahi yoluyla mı inicek diye bekliyordunuz anlamıyorum ki
            eğer numarayı kullanmak isteseler gruba girmeden sizden önce bana yazarlar numaram tepsi gibi ortadaydı
            Öyle birşey olsa ben hemen grubu dağıtırdım zaten Ayrıca regl takip formunda erkeğin ne işi var
            Kadın ismiyle girip orda yazılanları okuyup dalga geçenler oluyor milletin yaşayışıyla diyebilirsiniz bunada açıklama getireyim
            Burada olabilir okey
            Ee gruba girdiğinde bunun fotoğrafı osu busu görünmeyecek mi
            Görünecek Eee
            Ayrıca ben gruba kedimi çekerek video attım sesim çıkıyo orada
            Bu grup olayını isteyen esmerim di
            Ben sizin erkek olmadığınızı nereden bilicem?

Size whatsapptan yazdım ama görmediniz
            Buradan görmek istersiniz belki diye buradan yazdım

PinarKol yavrum watsup peofiline bi kadın resmi koymak çok zor değil etraf sapık kaynıyo
              Bazen burda girip kadınlar için atıp tutan erkekleri göklere çıkaran kadın isimleri var onlardan bile şüpheleniyorum bazen

Esmerim dikkat edin kendinize güzeller ,tanışmak konuşmak elbet cok güzel olurdu ama allah muhafaza siteler nelerle dolu.cok iyi yapmişsn çıkmakla

Gamze88 gamze hanımcım ben tutturamadım hadi grup açalım diye esmerim denilen hanımefendi yapalım dedi bende iyi o zaman numaramı vereyim açsın dedim bi baktım bana yazdılar iyi dedim ben açayım o zaman dedim. Sanki ben tutturdum hadi açalım diye konuşma başlattım burada. Hayret birşey ya