2bebelianakurt Alparslaninannesi basta takıyoduk cnm bide esim kendi geri cekiliyodu yırtık VS var mı diye hiç bakmadık olsada geri ckeilince bosalıyordu Allahın işi nasıl hamile kaldım bende bilmiyorum 2.oglumun dünyaya gelesi varmıs nasipte
biroglanannesi Blackkangell benimde bi oğlum var ikinci çocuğu düşünmüyorum hem hap hem 3 aylık iğne ile korunuyorum eşim korunmuyor asla çünkü bende iki türlü koruma sağlıyorum kendime 😂
biroglanannesi Blackkangell 3 ayda bir vuruluyorsunuz ama şu sıra zor bulunuyor eczaneler de maalesef ki ya ama aylık iğnelerde var oda ayda bir yapılıyor daha kolay bulunuyor aylık iğne. Ben Hem iğne hem yasmin hap ile korunuyorum
wildangel Aliciasierra valla büyük konuşmak istemiyorum ama aldırmak zorunda kalırım o yüzden en iyi şekilde korunuyorum ki böyle birşey yapmak zorunda kalmayalım
Aliciasierra wildangel çok haklısın canisi valla bende şu an aynı düşüncedeyim seninle 2 bebem var pespese oldu 3. De kafayı yerim heralde bende korunmaya çalışıyorum ama spiral olsa daha iyi olur senin gibi hepsini birden denerim bende 😅😅