Blackkangell Çok düzensiz adet oluyorum 1 yaşında kızım var en iyi korunma yöntemleri nelerdir ikinci bir çocuk istemiyorum şuan için allah olmayanlara versin😊
wildangel Blackkangell biz spiral,prezervatif ve geri çekilme ile korunuyoruz çünkü hiçbir korunma yöntemi %100 korumuyor maleseff😕
Marbled Blackkangell Prezervatif. En azından kaza yaşayınca biliyorsun, ertesi gün hapı kullanıyorsun. Diğerlerinde hamile kaldığını fark edene kadar işe yaramadığını anlamıyorsun. 😂
Marbled Blackkangell Yırtılıyor, patlıyor. Ben hiç yaşamadım 3 sene boyunca ama burada yırtıldı diyenler görüyoruz. 😂
wildangel Blackkangell inan hiç hissetmiyorsun bile iğne batıp çıkmış gibi bir his yaratmıştı bende saniye sürdü resmen kessinlike tavsiye ederim
Blackkangell Melekss bende o şekilde korunuyorum ama her adetim gelmeden acaba hamile miyim diye düşünmekten yoruldum😄
Marbled Esmerkiz Sorun yaşamayan da çok ama dediğim gibi onlarda hamile kalana kadar kaza olduğunu anlamıyorsun. Prezervatifte ekstra önlem alma şansın var. 😂
2bebelianakurt Blackkangell ilk oğlum 8 aylıkken prezervatif artı geri cekilme ile hamile kaldım Suan 2.oglum dogdu sprial taktırdım artı prezervatif artı geri cekilme gerisi Allaha kaldı😂