Öncelikle herkese merhaba kızlar☺️

Benim 2 bucuk yaşında oğlum var kafasını sinirlenince yere vuruyor ve bunu defalarca devam etiriyor hani birseylerle önceden dikkatini dağıta biliyordum unuttura biliyordum simdi olmuyor cevremde herkes bırak ilgilendikce daha cok yapıyor diyorlar öyle ama icim cız ediyor her vurmasında korkuyorum birsey olucak diye hersey denedim oyun oynuyoruz ilgileniyorum ve her dakikada zaman ayıramıyorum temizlik yemek
rutin işler bu durumu yasayan varmı ben böyle dikkatini dagıttım şöyle yaptım diyen oyuncak alıyoruz 1 saat sürmüyor direk kırıyor artık bi cözüm bulup bu durumu atlatan varmı beni bu durum cok yıprattı inanın artık oturup aglıyorum kac aydır unutur unutur diyorum hic birsey degişmiyor ne yapmam gerektigini bilmiyorum bu durumu atlatan varsa yardım edebilir mi lütfen ne yapmam gerekir bu durumda ilerde kötü seylere yol acar diye cok korkuyorum 🥺

Sessizlik

Cocuk doktoruna gittigimizde ilk zamanlar az yaptıgnda sormustuk normal demişti kendini ifade edemedigi icin yapar demişti ve o zamanlar bu kadar yapmıyordu simdi en ufak sinirlenince direk atıyor kendini ve sonra üst üstte vuruyor zamanla unutuyor diyorlar ama bi turlu bu huyunu bıraktıramadım

Sessizlik

Uzun kelime kuramıyor ama anne baba dede anneanne baba gitti gibi vs konuşabiliyor

Nefesimm benim ablamın oğluda öyleydi ce biz çok düşkünüz arada bize gelip kalmasa dayanamazdık sürekli benimle yatar benimle kalkardı sinirlenmeyince pek yapmıyordu ama sinirlenince küt küt kırıldı diye korkuyodum ama o acımıyo gibiydi büyüdükçe değişti ama şimdide çok hırçın

Eskobar

Erkek cocuklaeı daha cok yapıyormuş bende diyorum ya hic mi acımıyor anlamıyorum o kadar kötü vuruyor ki icim acıyor dokununca yapma annecim dedikce daha cok yapıyor yani bir türlü bırakmadı bu huyunu babasıda bende oyuncak alıyoruz hevesleniyoruz 1 saat gecmeden param parca ediyor anlamadım ne istiyor ne yapmam gerektigini cözemedim insallah bianda yigeniniz gibi unutur

Nefesimm anlıyorum seni hırçınlığı geçmedi hatta bi ara burnu kanamaya başladı ödüm koptu acile kendimi nasıl attığımı bilemedim öylebi kanıyoki şelale resmen doktor bişey yok dedi ama ben kafasını çok vurduğu için olduğunu düşünüyorum sonrada kafa vurması geçti ama çok hırçın babama kafa attı babam iki büklüm oldu sonra arabanın camını kırdı bilmem büyüdükçe yatışırmı çokta utangaç

Nefesimm bence büyüyünce unutur zamanla geçer vs beklemeyin çocuk doktoruna bı daha danışın sonuçta ciddi bir öfke problemi bu üstelik kendine zarar veriyor. Çocuk psikoloğuna da görünebilirsiniz. Ayrıca her çocuk bir olmaz ki birinin geçer birinin kalır yanı. Üzmek istemiyorum asla yanlış anlamayın ama bunu yapmalısınız bence. Büyüyene kadar Allah korusun daha fazla zarar verebilir kendine çevresine.

Nefesimm bizimkide yapıyordu ya eliyle kafasına vuruyordu yada kafasını direk yere vuruyordu, biz sürekli hayır diyerek bıraktırdık. Erkek kardeşimde yapardı dayısına çekmiş diyoruz, sinirlerini yenemedikleri için yapıyorlar ifade edemediklerinde daha çok sinirleniyolar, zamanla kendiliğinden unuttu. İnsallah sizinkide unuturur. Ama ne oğluma ne erkek kardeşimin kafasına bişey olmadı allaha şükür 😃

Kirmizibalon

Cok haklısız Bugün randavu baktım bulamadım bende artık cok kafama takmaya başladım inanın cok üzülüyorum ve artık bu duruma dayanamyım aglıyorum dediginiz gibi bi götürmekte bi fikir almakta fayda var yoksa aşamıycaz bu durumu diye cok korkuyorum😌

Eskobar

Cok kötü bi durum gercekten iyiki hastaneye götürmüşsünüz benimde oğlumun cok burnu kanıyordu hatta birinde durduramadık dedim bu böyle olmaz hastaneye gidelim bi acile götürdük o gün bide bi kaç gün sonrada randevu aldık kulak burun bogaza da gittik ikiside burnunda hafif kuruluk yara var dediler bi nemlendirici verdi o gün bugün kanamıyor cok şükür🙏🏻 bende vurmadan kaynaklanıyor diye cok korkmuştum şükür Rabbime degilmiş😌

Birmelekannesii

Ahh inşallah unutur cok şükür inşallah bizdede sıkıntı olmadan unutur gider tek korkum ilerde birseye yol acar mı diye Ben hayır dedikce daha cok üsteliyor masallah sizin çoçuğunuz ne güzel dinliyormuş sizi biz hayır dedikce daha cok üsteliyor bizim ki ilgilenmeyincede geliyor ama bu seferde dayanamıyoruz cok zor yani

Nefesimm Benim kardeşimde küçükken yapıyordu. Ruh ve sinir hastalıklarına sevk etmişti çocuk doktoru. Daha sonra sakinleşmesi için apranax diye bir ilaç vermişti onunla iyi oldu çok şükür. Bir doktora götürmenizi tavsiye ederim, sinir krizi geçiriyorlar resmen

Nefesimm benim oglumda 1,5 yaşındayken yapiyordu. Sinirlendiginde yere vuruyordu kafasini. Cocuk doktoruna gittigimizde hic ilgilenmeyin dedi doktor, konuşup derdini anlatamadigi icin yapiyor onu dedi. Nerdeyse her cocuk yapar bunu dedi. Kafasini vurdugu anda siz hic hayır yapma demeyin, sessiz kalın dedi. Cocuk size birsey anlatmak istediginde tüm işinizi bırakıp cocugunuzla göz teması kurup evet oglum tamam oglum deyin dedi. Ve cocuk konuşmaya caliştiginda hep gülümseyin dedi, asık suratla onu dinlemeyin dedi. Bunlari yapinca 2 ay icinde unuttu kafasini vurmayi oğlum. Oglum 14 aylikken kızım doğmuştu, kızımla daha cok ilgileniyordum, belki bu sebep oldu bize . Ama geçici birsey. ☺

Kuzulkurt

Aynen öyle oluyor esimde bende randevu bakıyoruz bulamıyoruz bulursak ilk işimiz götürmek olucak inşallah bi cözüm bulmak istiyoruz insallah buluruz siz ne güzel bulmuşsunuz