İnşallah cok tesekkür ederim🥰 bugün arkadaşım geldi onun cocuguyla oynadı ve bugün hic yapmadı o kadar mutlu oldum ki anlatamam biraz sıkılıyor anlıyorum hep biz varız yanında bi topluma gitmiyorduk bide gurbette olunca pandemidende fazla gidip gelmiyorduk bugün 2 3 saat cok iyi geldi böyle seylerde istiyor ama pandemi izin vermiyor işte simdiki cocuklar icinde cok zor
Kafa vurma
Bi ara benim oglumdada ısırma vardı böyle severken gelip bianda ısırıyordu simdi arada bi yapıyor amin inşallah cümlemizin cocugunu inşallah Rabbim Hayırlı evlat nasip eylesin inşallah cocuklarımızı verdigigimiz emekleri boşa cıkarmasın
Nefesimm mutlaka bırakacaktır ama çok fazla üstüne düşerseniz daha çok yapabilir inşallah en kısa zamanda unutup bırakır
Amcamın cocugu otizimli hani hic göz teması dahi kurmuyor bizimle konusmuyor istedigi zaman konusuyor oda kafa atıyor duvara kapıya ama benim oglum bi tek bu baska bi sıkıntısı yok sagdece kendini ifade edemediği icin diye düsünüyoruz ama bi doktora götürücez 1 hafta sonra cok tesekkür ederim Allahım hepinizden Razı olsun bilgileriniz düşünceleriniz icin cok sagolun Rabbim hepinizin o güzel gönlüne göre versin inşallah 🥰🙏🏻
Nefesimm ne demek
İnşallah ☺️