Sedaa

İnşallah cok tesekkür ederim🥰 bugün arkadaşım geldi onun cocuguyla oynadı ve bugün hic yapmadı o kadar mutlu oldum ki anlatamam biraz sıkılıyor anlıyorum hep biz varız yanında bi topluma gitmiyorduk bide gurbette olunca pandemidende fazla gidip gelmiyorduk bugün 2 3 saat cok iyi geldi böyle seylerde istiyor ama pandemi izin vermiyor işte simdiki cocuklar icinde cok zor

Oyleyadaboylee

Bi ara benim oglumdada ısırma vardı böyle severken gelip bianda ısırıyordu simdi arada bi yapıyor amin inşallah cümlemizin cocugunu inşallah Rabbim Hayırlı evlat nasip eylesin inşallah cocuklarımızı verdigigimiz emekleri boşa cıkarmasın

Kumral188

2 bucuk yasında canım bizde cok üzerine düşmedigimiz zaman kafasını vurmayı bırakıp yanımıza geliyor ama iste daynamıyoruz insallah bian önce bırakır cok yıprattı bu durum beni

Nazen

İnşallah canım hem sıkılıyor evde hem kendini ifade edemiyor bunlardan kaynaklanıyor muhakak insallah unutur o vurdukca sanki benim canım yanıyor 😌

Nefesimm mutlaka bırakacaktır ama çok fazla üstüne düşerseniz daha çok yapabilir inşallah en kısa zamanda unutup bırakır

Nefesimm canm korkutmak istemem ama otizm belirtisi olabilir bence bir dr gotur durumu anlat.bu yasa kadar kelime kuramamasida normal degil kafasini vurmasida normal.degil

Trendyol

Amcamın cocugu otizimli hani hic göz teması dahi kurmuyor bizimle konusmuyor istedigi zaman konusuyor oda kafa atıyor duvara kapıya ama benim oglum bi tek bu baska bi sıkıntısı yok sagdece kendini ifade edemediği icin diye düsünüyoruz ama bi doktora götürücez 1 hafta sonra cok tesekkür ederim Allahım hepinizden Razı olsun bilgileriniz düşünceleriniz icin cok sagolun Rabbim hepinizin o güzel gönlüne göre versin inşallah 🥰🙏🏻

Kumral188

İnşallah canım cok tesekkür ederim 🥰🙏🏻Rabbim gönlünüze göre versin inşallah cok sagolun cevapladıgınız icin

Nefesimm benim ikiz kardeşlerimde öyleydi iki yaşında başladılar o hareketi yapmaya 3 4 yaşında da biri kafasını cama geçirdi biri elini camdan geçirdi 8 dikiş attılar o yaşta ama düzeldiler o yaştan sonra

Glr09

Oyyy icim gitti cok zor gercekten dan dan ses cıkıyor ya sanki beynimde yankılanıyor vurdukca Allahım sabır ver diyorum o kadar yıprattı ki anlatamam insallah canım cok tesekkür ederim Rabbim o güzel gönlüze göre versin inşallah 🥰😌🙏🏻