Eskobar Annecikk hiçbişey okadar gün varki yeter yani sevgililer günüde kalıversin şaçma geliyor bana
Pullubiber Annecikk ben bitane kazak aldım birde yeni hamileyim üstünde babasının minik aşkı yazılı zıbın aldım
__22051205hs Annecikk çok isteyip de bir türlü alamadığı Galatasaray forması birde kablosuz kulaklık aldım ❤️ kırılmıştı bende ihtiyacı varken aldım
Eskobar Ask_hosmus ocak 5 benim doğum günüm Ocak 6 nikah yıldönümü Ocak 9 eşimin doğum günü Eylül 10 evlilik yıldönümü Yeter daa daha ne olsun
Ask_hosmus Eskobar oha hepsi arka arkaya 😂 bizimkilerde aralıklar var yaa 😂mart, mayıs, temmuz, ağustos,Eylül bizim bu aylar doğum günü ve yıldönümü😂😂
Queen_Mommm Annecikk o bana bişey alacağını sanmıyorum ama bu zamana kadarda almadı ama neyse hep kendine ucuz kulaklık alıyordu bozuldular hep bende biraz pahalı aldım kablosuz kulaklık eminim çok sevinecek 😂 ben ona bi kere alayım belki oda bana alır
MonaaRosaa Annecikk eşimle ilk evlendigimiz sene 14 şubatta hediyelestik bir daha da 14 şubat i kutlamama kararı aldık 😂😂😂 geçen gün de teyit ettik birbirimizi “bak kutlamıyoruz” "bak ben hediye almiyorum tamam mı"diyerek 😂😂😂
Deleted14 Annecikk valla sevgililer günü bana çok saçma geliyo benim için en önemli gün doğum günü ve evlilik yıl dönümü anca ozaman bişey alırım başkada almam 😂
Eylemkaya07 Valla 1.5 sene nişanlı kaldık 2 senedir de evliyim hiç kutlamadik evlilik yıldönümü ve doğum günü yeter. Ben yine birşey Almadım Ama o değişiklik yapıp bana kolye yaptırmış gümüş eşimin benim ve oğlumun ismi yazıyor
Eskobar Ask_hosmus biz hepsini elden çıkarıok bide kutlarız ama hediye falan almak çokta önemli değil eşime sadece doğum gününde hediye alıyorum
Rouge Annecikk off bir sevemedim ben şu sevgililer gününü ya .yıl donumu fln cok hos da bunu hic sevmiyorum .cok zorlama geliyor bana .o gün sırf almak zorunda gibi geliyor .o gün almasını istemiyorum bende o gün almak istemiyorum .zaten istedigimiz seyler alıyoruz birbirimize ya .o kesin yapıcak bana kalsa hic