Kızlar oğlum kedi meraklısı cok seviyor 19 aylık şuan kedi sahiplenmek istiyorum Brtish shorthair sahiplenmeyi düşünüyoruz çok sakin tırmalamaz diyen cok oldu ve tüy de cok dökmüyormus fikirlerinizi alabilirmiyim (neden Brtish shorthair diyorsanız eşim o kedilerden çok istediği için yanlış algılanmasın lütfen 🙏)
Kedisi olanlar bakabilir mi acabaaaa
Kizceler
Heloooo
Birde eve zarar verir mi perdelere koltuklara falan
Oğlum cok istiyor surekli evde miyav diyii duruyor dışardaki kedileri iceri sokmak istiyorrr
Huuuuu
Yok mu kimsecikler
Amaa yaaaaaa 🥲
Yardımmmm
Neredesiniz kizlarrr
Kimsenin kedisi yokmuuu
Benpempe benim scotish fold kedim var 2 yaşında 24 saatin neredeyse 20 saati uyur çok sessiz uysal sadece sevilmek istediginde yanimiza gelir onun disinda evin icinde kendi kendine takılır cocuklarla arasıda çok iyi tüy konusuna gelecek olursak her kedi gibi bu cinslerde tüy dokuyor ama bunun bir çözümü var macun gibi vitaminler var hem Yemeye bayiliyorlar hemde tüy dokmuyorlar kedi alırsanız her hangi birşey akliniza takılırsa sorabilirsiniz oldukça bilgim var hayvanlar hakkinda iguana ya kadar besledim 🤣🤣
Benpempe
Bende o kediden istiyorum malesef bi türlü olmadı :( o cins kediler sakin, kısır olunca da tam sakin oluyorlar ben sahiplensem kısır seçicem :)
Tırmalasa da bile tırnaklarını kese bilirsiniz, aşılarını vs her şeyi vaktinde olursa bi sorun yaşamazsınız 🥰 tüy konusunda bi fikrim yok ama
Benpempe ben de scottish fold var yavruyken sahiplendik bebekken çok seviyorlar oynamayi büyüdükçe azalıyor ama yine benimle oynuyor kovaliyorum onu beni korkutuyor falan 😂 tüy döküyor canım benim ki çünkü taramiyorum açıkçası tırmalama tahtasına da alismadi keten koltuğum da tırnak izleri var sağolsun 🙄 ama gözüme gözükmüyor onlar kendi evladın yapsa nasıl umursamazsan öyle oluyor yani
Benpempe gri renk british kedim var , inanılmaz tüy döküyor . Yılda en az 1 defa tıraş ediyoruz o yüzden . Bebeğim doğduktan sonra cok huy değiştirdi , bebeğimi evde istemiyor ciddi anlamda cok zor günler geçirdik hala geçiriyoruz .. evimizin bir ferdi oldugı için ondan vazgeçmemiz söz konusu Bİle değil ama bazen düşünmüyor deilim 2 sn falan sürüyor tabi 😂😂😂. Gerçekten kendine güvenmiyorsan kedi almanı tavsiye etmiyorum çünkü bakımı zor , kusuyorlar idrar bırakıyorlar , giderleri cok fazla … aşıları iyice pahalandı …bir bebekten farkı yok gider konusunda… birde petşoptan almanı tavsiye etmiyorum , bulabiliyorsan ev ortamında doğmuş bir kedi sahiplen
Benpempe Bir kere ciflestirdikten sonra kendiniz kısırlaştırmak isteyeceksiniz yazdiginiza göre erkek kedi alacaksiniz benimkide erkek. Erkek kediler de dönem olayı yok her zaman her koşulda ciftlesmek isterler en ufak bir kedi kokusunda vs sizi sabahlara kadar uyutmaz disi kediler de ki gibi çiftleşme dönemi yaşamıyorlar çünkü