Benpempe bir kedim var beyaz yavruyken sokaktan aldım gözlerini zor açıyordu iyileştirdim şimdi kocaman oldu Allah umarım ona sağlıklı uzun yıllar verir de hep benimle kalır sanki kedi değil insan mama dışında birşey yemez tuvaleti gelince balkon kapısında miyavlar tuvaleti bitince bile patilerini temizlemeden içeri gelmez kızım 6 aylık sevmeyi bilmediği için sürekli onu çeker asla dönüp de kızmaz hayır dediğim an yaptığı şeyden vazgeçer yemek yiyorsa onu bile yemez gece kolumun üstünde yatmak için bebeğimi beşiğine koymamı bekler ama kayınvalidemde var tam bir canavar oradan oraya zıplar çıkmadığı yer yok bence nasıl her insanın huyu farklıysa hayvanlarında öyle olduğunu düşünüyorum tüy konusunda benim kedim çok tüy döküyor vitaminler kaliteli mamalar asla çözüm olmadı sürekli ev temizliği yapıyorum sürekli bebeğimin elini eşyalarını oyuncaklarını kontrol ediyorum umarım benim kedim gibi bir kediye rastlarsınız 😊 ve kızımın koşulsuz şartsız görür görmez kahkaha attığı tek şey kedim ( kayınvalidemdeki kedi de normalde sevmeye çalıştığımızda ağzıyla oyun amaçlı bizi ısırsada bebeğimin yanına geldiğinde sadece ona sürtünüyor bence hayvanlarda bebeklerin zararsız olduğunu biliyorlar ) 😊