Hatunn_7 1lolita 6 aydan sonra vermeye başladım süt ürünlerinin hepsine alerjisi var bende meyve püresi yapıp içine katıyorum
bitterdelisi24 Ask_hosmus yogurt pekmez karıştırılmaması lazım ama .. yoğurt pekmezin bütün besleyici ozelııgını kaybettiyor ve Demir eksılıgı yapıyor.. bi araştır istersen gene kendin bilirsin
bitterdelisi24 1lolita pekmez özü verebilirsin.. ev yapımı dut pekmezi de verebilirsin daha hafif çay kasıgı kadar
Hatunn_7 1lolita evt ilk bebe bisküvisi 2 3. Tane meyve suyu ile ıslatıyorum sonra meyveler den doğrayıp eziyorum çatalla 1cay kaşığı da pekmez karıştırıp veriyorum severek yiyor
Capkinkedi 1lolita Etipetito benim ki de 6 ay 15 günlük aynı tarihte doğmuşlar 27 temmuz. ve benimki de erkek😅
1lolita Ask_hosmus ben hiç güvenmiyorum ya sağlık ocağına içim hep buruk kalıyor onların söylediklerine
bitterdelisi24 Ask_hosmus valla kuzum böyle konularda emin olmasam demem :) ama gene en ıysı kendin araştır gör derim
Yasak_elma 1lolita Aslında yumurtanın sarısı 6.aydan sonra veriliyor.Aile hekimimiz 6 ay aşısında söylemişti bizede
Ask_hosmus 1lolita internetten baktım da bazı yerler yararlı diyo bazı yerler zararı yok ama yararıda yok diyo bende anlamadım