Ask_hosmus valla kuzum böyle konularda emin olmasam demem :) ama gene en ıysı kendin araştır gör derim
Pekmez bebeğe kaç ayında verilir
Yasak_elma Evet 🤗nasıl doğum yaptın canım. Ben normal yaptın 3.cü çocuğumdu bu benim 🥰
bitterdelisi24 ay bidaha vermim o zaman oğluşuma
Capkinkedi ay ne güzel tesadüf oldu bugün böyle 🥰😄❤
Ask_hosmus 🥰🥰 valla sevındım kımseye bırsey denmıyo insanlar yanlış anlıyo .. cok sevındım yanlıs anlamadığına 😘
1lolita guncelanne nin bir postunda vardı ileride tattirir yedirirsiniz tabiki ama kan yapması için falan alakası yok biz kendimiz ürettiğimiz halde ben öyle aman aman vermem kızıma bi ıhlamura katarsam o kadar ayrıca sakın bir süt ürünü ile karıştırıp verme çünkü alacağı milyonda bir demiride alamaz o zaman bagirsaklarda emilimi olmuyormuş süt ürünü ile beraber tuketildiginde
1lolita 6 ay 9 günlük oğlum meyveli yoğurt yapmaya başladığımdan beri organik pancar pekmezi koyup veriyorum ben çok severek yiyo armutlu muzlu elmalı yoğurt yapıyorum içine 2-3 mama kaşığı pancar pekmezi koyuyorum bayıla bayıla yiyo maşaallah
- Düzenlendi
1lolita Evde yapılmış olan daha güzel tabi hiç düşünme ver hemde daha sağlıklı💋 ama yoğurda karıştırmanı tavsiye etmem bütün faydası gidiyormuş süt ürünleriyle 😊
bitterdelisi24 teşekkür ederim
Etipetito mutluluk geliyor böyle olunca içime 😀
Cicilibicili Bilginiz için teşekkür ederim 🌺
Deli-hatun ohh yarasın minnoşa
CilekliVotka teşekkürler
1lolita Aynen. Cinsiyetlerinin de aynı olması çok tuhaf değil mi😅😅
Etipetito Aynen valla cinsiyetleri de aynı😅🥰🥰
1lolita benimde valla😄🥰
Capkinkedi Öyle oldu valka😄🥰
1lolita rica ederim 🌺
1lolita benim bebeğimde süt ve çoklu gıda alerjisi var 2. Ayından beri üzüm pekmezi veriyorum özel alerjik maması var ona katıyorum yoksa kokusundan içemiyor tadı çok kötü mamanın doktor dedi pekmez koyabilirsin diye şuan 4 aylık önce çay kaşığı ile dene canım bi tepki vermezse ver alerji önemli neler neler çektik biz oğlum 20 güne yakın isal oldu hastanelerde yattık aman dikkat et iyi bi doktora git sağlıkocağına güvenmiyorum