Anilla Eskobar yemin ederim iki saattir onu hatırlamaya çalışıyorum profil resmi aklımda dilimin ucundaydı 😂😂😂
Anilla Eskobar hahahaha yaaa ben bide bu var @ufo_goren_masum_koylu 😂 kar gören masum köylü bilirim de UFO’ya ne ara geçtik 😂😂😂😂
bitterdelisi24 ZRaporu hahah 🤣🤣🤣 ya o benım askım @bittercikolata meslegımız aynı :) bırbırmıze cok benziyoruz , ortak yönümüz o kdar cokki :) ) ona karşı boynum kıldan ince o daha cok sevıyordur 🙈🙈🥰😘😘😂
bittercikolata bitterdelisi24 Canımsınnnn ❤❤ iki insanın bu kadar mı ortak noktası olur 🙈🙈 yuzyuze gelsek sanki yıllardır tanışıyormuşuz gibi olacağımızdan hiç şüphem yokkkk💕🥰💋
ZRaporu bitterdelisi24 bittercikolata Kızlar sizi seviyorum ama sütlü çikolatayı daha çok seviyorum üzgünüm 🙈😅❤️
bitterdelisi24 Eskobar kesınlıkle @deleted13 hahah:) asla okuyamıyorum :) gorunce ıcımden okuyormuş gibi yapıyorum :)
bitterdelisi24 Eskobar kız sen sakinleşmişsin he :))) önceden kavga halındeydın sımdı ciciş cana yakın biri olmussun :)
Eskobar bitterdelisi24 ben hep sakinim de pamuk gibi beni sinirlendiriyolar biriyle kavga ettiğim zaman içime batıyo mesela bugünde birine oldu ama çok sinir bozdu
bitterdelisi24 bittercikolata kesınlıkle kafa dengi İnsanları nerde görsem tanırım 😍😍 iyki burayı kesfetmısım valla sizleri tanımak cok guzel