Aslican SibelYakub ben levotiron kullanıyorum. Hamile kalmadan önce başlamıştım hamilelik bitene kadar kullandım. 2 civarında olması gerekiyormuş o yüzden 2 civarında tutmaya çalıştık hep
SibelYakub Aslican tskkrlr Kimsi kalinamaz diyo kimsi hic bi sorun olmaz diyo Ondan biraz neye kime inanicami sasirdim :)
Aslican SibelYakub kalınıyo hatta trıid yüksekse onu kullanmazsan kalamıyosun 😬 hamilelik boyunca da kullanman gerekiyo 😬
Aslican SibelYakub aynen benimde az çalışıyor hipotroid var. 50 lik kullanıyorum. Hamile kalmadan önce doktor kullanmamı söylemişti doğuma kadar kullandım çok şükür bi sıkıntı yaşamadım🙂 umarım size de nasip olur 🙏🏼
SibelYakub Aslican Aslican ay insallah cok farkli seyler duydum rahatlattiniz beni :) tskkr ederim cok
Aslican SibelYakub rica ederim 🙂 duyduklarına hiç inanma bizde ırsi olduğu halde şükür hepimizin çocukları var 🙂 inşallah seninde olur 🙂
Yerimseniben04 5 haftalık hamileyken benimde triot yüksek çıktı dr levotorin başlatı doğuma kadr kulandım doğumdan sonra bıraktım benim gebelikten kaynaklı yükselmişti