BlackandBlack verdin mi test :)
Bat Şubat 24-25-26-27-28 bekleyenler buraya 😂
BlackandBlack test vermişsin pardon sevindim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin rabbim 😊 adetinden kaç gün önce kan verdin ve kaç çıktı beta hatırlıyor musun peki
sudemsu yarın 9 da randevum ozaman vereceğim.evdekilerde pozitifte kan sonucunu bi elime alsam tamam oldu işte diyeceğimde yinede heveslenmemeye calisiyorum.az once evde yine yaptım pozitif eşim artık yeter hergun evde test yapıyosun nezaman inanıcan diyo 😄
sudemsu yok canım daha vermedim evdeki testlerden bahsettim.şuan 2 gün geçti ama 5 gün kala erken gebelikte çıkmıştı
sudemsu bir de beni korkuttular kist oldugunda evdeki testlerde pozitif çıkarmış cok sevinme belkide kist var ondan hepsi pozitif çıkıyor dediler, iyice sinirim gerildi valla denecek şey sanki bu, bi yarın olsada öğrensem
BlackandBlack kist niye pozitif çıkarsın ki düşünme boşver olumlu düşün olumlu olsun 💖
sudemsu ne bilim sevineceklerine bos boş moral bozuyorlar.insallah bakalım
BlackandBlack boşver bozma moralini zaten olacak olan olacak
sudemsu 🤭 inşallah her isteyene aminn 🙂
BlackandBlack ilk cocugunuzmu
Perhan_sadife12 evet insallah olursa
Gamze2212 evet benim mide bulantım hiç yok ara ara yoklayan baş dönmesi ama salise sürüyor çok sık da olmuyor kasık ağrısı azaldı ama göğüs ağrısı daha belirgin diyebilirim adet de yaklaşıyor bakalım adet mi hamilelik mi 😀 inşallah hamileliktir hayırlıysa tabi 🙏😊 bir de bugün sabah rahmimde bir yanma hissettim ama tabi belirti kovaladığım için en ufacık şeyleri bile büyütüyor olabilirim 😀