Hayninikizi Kirmizibalon valla şaka bi yana çocuk olunca hobiye vakit kalmıyor,fobi ise bi doğal afette çocuğumu nasıl korurum bu ara hep aklımda gece uyurken düşüncelerim hep o yönde ve çocuğun odasını nasıl ayıracam bu gidişle
Rouge Kirmizibalon meditasyon yoga su sıralar sabah yürüyüsü kozmetige bakıma ilgi de sayılır bence 😂fobim de örümcek ama beni yer ısırır fln diye degil allah affetsin büyük tiksinti ve huylanmadan
Kirmizibalon Rouge ay o huylanma ve tiksinti bende de var siyah böceklere karşı Allah günah yazmasın. Evde bı yerde görsem o gün boyunca sürekli bastığım yere falan bakıyorum yatmadan yatağın yorganın içine 😂
Lavinia_ Kirmizibalon hobim kitab okumak, filim izlemek, tatlı yapmak 🤭 ( çoçuk uyuyunca tabi 😂) Fobim yüksəklik, fare, yılan falan görmek🙄
Kirmizibalon Akrep analar neler doğuruyor yarabbim 😂😂 @Olivetti kız resmen başarı olarak doğmuşsun ya sennn😂
2bebelianakurt Kirmizibalon vaktim yok ki hobim olsun 5 dk vakit bulsam uzancam 😂😂 Ama fobim kücüklükten beri iş makineleriydi lisede ondan kaçacam derken taksi çarptı her şerde bir hayır vardır derler o sekilde o fobimi yendim yani büyük arac fobim de kalmadı 😂