Acaba seks oyunları oynayanlar var mı 😅😅😅😅😅😅😅
Oyun
Valla bende bilmiyorum bugün kızlar arasında konusu geçti merak ettim acaba oynayanlar var mı diye 😂
TeyToy oyunlar biraz saçma geliyor zarı atıp başlıyorsun sonra mola verip tekrar mı zar atıyorsun 🙄 benim en çok istediğim yatak odamın tavanında ayna olmasıydı taşınırken yeni evimize yaptırdı sağ olsun eşim oyun falan değil de oraya bakıp yapmak farklı oluyor😂
TeyToy ne oyunuymuş o ilk defa duyuyorum bende burda bekleyim 🤔
TeyToy trendyol da satılıyor oraya bakabilirsin
dramaqueencnm çok güzel fikirmis. Ama yatak odasinda biri görse ne açıklama yapacağız🙈😂
Kirpapatyasii kimse sorgulamadı şuana kadar 😂 kendime bakmayı seviyorum 😂😂
dramaqueencnm ilişki sırasında bizi izlemeyi bende seviyorum. Dolap aynamiz var bizimde. Eşim bazı pozisyonlarda izle der🙈🙈😂
Kirpapatyasii
Yaatak odasına da kimseyi almayın canım insanın özeli orası 😂 öyle aynamız oyuncaklarımız yok ama eşim ve ben dışında kimseyi sokmam. Yeni evli olduğumuz zamanlar namaz kılmak için falan kayınvalidem olsun başka hanımlar olsun girmek istediler ama ben izin vermedim kibarca uyardım huyumu bilir artık herkes kimse girmez 😂
TeyToy bı ufak zar üzerinde pozisyonlar oluyor atıyorsun hangisi gelirse onu yapıyorsun ama nasıl kendini durudup bı daha atıcan bi fikrim yok😂
Bende uygulama indirmiştim ama şimdi yok o uygulama çark donderiyosun hangi pozisyon çıktıysa onu yapiyosun eğlenceli bence onun amaci biraz farklı bence zevk almak ama farklı şekilde 😂
Flamme bu tavrımi önceden belli etmediğim için şuan söyleyemiyorum insanlara