merhaba kizlar soğan kürü kullananlar var mı bende baslicam adet 2 aydir yok hamile kalmak için de kullanılıyormus siz nasil kullaniyorsunuz etkisi oldumu

belma hamile kalmak için değil düşük yapmak için yaparlarmış eskiden kadınlar enfeksiyon için kullanmıştım ben adet söktürüyo doğru ama bebek varsa düşük yaptırabilir

Yaren ben bir ay önce düşük yaptım ama rahmim tam temizlenmedi ara sıra leke geliyor bu soğan kürü nasıl yapılıyor belki temizlenir rahmim bende yaparım

Yaren test yaptim cikmadi bugun basladim adetim gelir diye devam edicem kullandıktan sonra kac gun sonra adetin oldu

Sln_sale adet söktürücü diye biliyorum ben 15 gün iciliyormus 2 defa sabah aksam baska bilmiyorum fazla bileen varsa yazsin lütfen

belma soğan kürü benim bildiğim kadarıyla öğle ve akşam yemeklerden 10 dj önce içilir sabah içilmez aç karna

Sln_sale bir soğanı kabuğunu soymadan dörde böl cezvede kaynat bir bardağa dök ılık bi şekilde sabahları aç karna iç ben böyle yaptım günde bir defa yeterli oluyo

belma ben enfeksiyon için kullanmıştım adet günüm gelmeden hastalandım iki gün içtim adetkende devam ettim

Yaren bende bekliyorum ama gelmedi devam edicem bilmiyorum baska ne yapayım bekliyim bi kac gunda ha sende hemen sonuc verdimi