• Beslenme
  • Yapmayı ve yemeğı sevdığınız yemek ?

alonedark bütün yemekleri cok seviyorum ama hergün yesem bıkmayacağım yemek taze fasulye, (yanına pirinc pilavı ve cacık vazgecilmezim) derin dondurucuda ki stoğum da bitti, yaz gelsin artık 😂 onun dışında ciğer kavurma, lahana sarması(ben sarmiyorum annem sarip bana veriyor)😁 ve içli köfte ☺☺

Sedaa ay ben stok yapamadım buzluğa yana yakıla üzülüyorum yaa bide taze fasulye canım çekti geçen gün 😂 bu sene yapmayı düşünüyorum fazla fazla hemde 😂

alonedark yaprak sarması, Bi gazla başlarım içini de bol yaparım, tencerenin yarısını incecik güzelce sararım yorulunca da hızlı hızlı dolma gibi sararım 😂 aa bu arada Bi yandan yerim 😂

alonedark köfte ve pirinç pilavı.
      Bacım başlığa hamileler giremez falan de valla benim canım çekti hamililere yazık😂😂

Kızlar damak tadımız ne kadar benziyor 😆

alonedark genel olarak mutfağa aşığım haliyle her yemeği zevkle yapıyorum ama haz ala ala yediğim yaprak sarması özbek pilavı Ha birde gürcü böreği olan xaçaburi 😍

Ask_hosmus valla benimde canım çekiyor ama malzeme yok 😅😅 eşim sana kocaman derin dondurucu alacam diyor, yaz geldiginde doldur içini diyor 😂😂 patlıcan bile 40 tl olmuş. Bu sene derin dondurucuyu dolduracam iyice 😂

Sedaa ay evet biz patlıcanı çıkardık hayatımızdan 😂😂 yeşil fasulye konserve satılıyor da onun tadı nasıl hiç bilmiyorum 🤪

alonedark sade soslu tavuk bayılırım
            Butların ortasını yarıp tam ayırmadan güzelce sarımsak kekik salça ve tuzla terbiye edip direkt firinla balık gibi oluyor mikemmel bişi🤣 canım çekti

alonedark Ay hangisini saysamki🤔
            Her çeşit köfte
            Her çeşit tavuk yemekleri
            Sarmaĺar(lahana,yaprak)
            İskender
            Etli güveç
            Tavuk suyuna çorba
            Pek yemek seçmem genelde tadı güzel olan her yemeği yerim👌Sakatatlar dışında🤢