• Beslenme
  • Yapmayı ve yemeğı sevdığınız yemek ?

alonedark genel olarak mutfağa aşığım haliyle her yemeği zevkle yapıyorum ama haz ala ala yediğim yaprak sarması özbek pilavı Ha birde gürcü böreği olan xaçaburi 😍

Ask_hosmus valla benimde canım çekiyor ama malzeme yok 😅😅 eşim sana kocaman derin dondurucu alacam diyor, yaz geldiginde doldur içini diyor 😂😂 patlıcan bile 40 tl olmuş. Bu sene derin dondurucuyu dolduracam iyice 😂

Sedaa ay evet biz patlıcanı çıkardık hayatımızdan 😂😂 yeşil fasulye konserve satılıyor da onun tadı nasıl hiç bilmiyorum 🤪

alonedark sade soslu tavuk bayılırım
      Butların ortasını yarıp tam ayırmadan güzelce sarımsak kekik salça ve tuzla terbiye edip direkt firinla balık gibi oluyor mikemmel bişi🤣 canım çekti

alonedark Ay hangisini saysamki🤔
      Her çeşit köfte
      Her çeşit tavuk yemekleri
      Sarmaĺar(lahana,yaprak)
      İskender
      Etli güveç
      Tavuk suyuna çorba
      Pek yemek seçmem genelde tadı güzel olan her yemeği yerim👌Sakatatlar dışında🤢

alonedark yemek değilde havuç tarator çok seviyorum yaparken hiç üşenmem saat hiç fark etmez yeöespne bayılıyorum yok böyle güzel bişey 😋

mamacita Tatlım benim bunun anlatmam için bi post açmam lazım kadıncazın postuna kaynak yapmayalım şimdi🤭Istanbula gelmiş ablasının işyerinde işe bile başlamış🤫Ancak buladar söyleyebilirim.Dedigim gibi post açmam lazım madem sordun anlamam gereken uzun bişey daha var canım🤗

Ask_hosmus hazir konserve hic almadim, zaten eşimde yemez hazır 😂 yaza kadar beklicez artik napalim.