• Öneri
  • Çıldırmak üzereyim 😭😭😭😭

Atak mı diş mi ne bu ya 😭😭 uykuya emzikle geçen bebeğim emziği hiç bir şekilde almiyo onsuz da uykuya gecemiyo saatlerce agliyo her yolu deniyorum 4 gündür bitik durumdayım 😭 emziksiz nasıl uyutuyosunuz bebeklerinizi meme uclarim acıyo artık emzik almayıp hep emdiği için 7 aylık 😭

Lagerthaaa cnm yedi aylık sa internetten pış pisi aç ninniyle uyutmaya çalışbenimde ikizlerim var bir buçuk yaşındalar şu an odönemler anca öyle uykuya dalıyorlardı

Zeynooo03 müzikte açıyorum ama 4 gündür emziği almiyo almadığı için de uyuyamiyo anlamadım ki

Evlatlrm alt dişlerimiz çıktı şükür üstler beyaz olmuş galiba ondan ama emziği bıraktı diş sebep olur mu buna çok zor ya

Lagerthaaa canım bi ağrısı falan vardır ayrıca emzik almamasının sebebi diş değildir çok iyi gözlemlenen lazım ya doymuyodur ya bir ağrısı falan vardır beş çocuk annesiyim çocukların dilinden az çok anlarım 😉

Lagerthaaa ya da anne kokusuna alışmıştır emziriyorsanız orada hep kalıp emmek istiyordur

Ben de 3 çocuk annesiyim o yollardan geçtim hepsi zor beneklerdi tek başıma gurbette büyüttüm en küçüğüm 8 yaşında Almanya da yaşıyorum

Zeynooo03 sürekli emiyo gündüz zaten hep el gıda çorba muhallebi sabah kahvaltısi ayrı ya aşırı boğazlı bı çocuk doymamasi imkansız diye düşünüyorum yatmadan1 saat önce tok tutsun diye gece maması yapıyorum ama emzik arıyo ağzıyla sonra veriyorum iki dk sonra ağlayarak birakiyo hiç anlamadım hiç böyle yapmazdi

Mevsim_82 gece gündüz beraberiz zaten hep koynumda uyur karnı da tok yani goguslerim artık bildiğiniz bulaşık süngeri gibi oldu emzik almadığı için çok çok emmeye başladı uyumak için ağzında bişey ariyo

Lagerthaaa nefes almada güçlük çekiyormu? Belki geniz akıntısı, hiriltisi falan vardır. Oğlum hastalanmisti emzik tutamıyordu, o günden beridir tutmuyor

mamacita yok uykuya geçişte böyle sadece öyle bı sorun olsa uykusunda da belli olur demi gece uykusu iyi Suanlik