Eylemkaya07 161 boy 78.7 kilo 13 kilo vermem lazım bir haftadır spor artı kahve deniyorum bakalım 1 kilo gitti bile
Nurmila 165 boy güncel kilom 63 1 aydır diyetteyim 67.700 le başladım 4 hafta da 63 e düştüm istediğim kilo 55 50 giydiğim hiçbir kıyafeti kendime yakıştıramıyorum 2 sezeryan oldum haliyle fazla. Kaldi
adfjkmvc 2bebelianakurt boy 178 kilo 82 25 yaşındayım 2 çocuk annesiyim alt bölgem zayıf üst kısımlar kaba. Hiç sevmediğim bir vücut tipi. Üst iri olduğu için 65:68 kilo olduğum dönemde bile hoş bir görüntü olmuyor. Ne giysem yakışmıyor. Kürdanın üzerine kıyafet giydirmiş gibi 😂 kilolu bile olsa alt kısmı kilolu olanlar çok şanslı bence Tekrardan 65 kg falan düşersem bir tık daha iyi hissederim. Elimde dukan birasıyla yazıyorum sevgiler jdksks
Nurmila 2bebelianakurt evet ya göbek çok basen çok iç bacak çok göğüs 100 beden yan simit çok çünkü ilk hamilelegimde 45 le hamile kalıp 80 le doğuma gittim hepsi ondan kaldı
Selale01 2bebelianakurt evet cokk zayifladim insanin cadi gibi kaynanasi olunca oyle oluyormuş 4 aylik evliyim😪