2bebelianakurt Acibaal aynı bende yaaa bide cocuklar dan iştah kalmıyor benim otur kalk otur kalk soguk yiyorum sonra diyorum aman yemeyin yarıda kalkıyorum 😔
bireylulmeselesi 2bebelianakurt Boy: 1.67 Kilo: 53 Şöyle bi 60 kilo olaydım iyiydi ama olamıyorum doğuma 80 kiloyla gittim 5 buçuk aylık bebeğim şuan ve bütün kilolar coktann gitti.
2bebelianakurt bireylulmeselesi ayy sende bendensin valla bende 2 dogum yaptı 2sinde de 1 ay içinde eski kiloma indim
Dilarra 2bebelianakurt boyum 1.70 Kilom 73 bende göbek gitmiyor anasını satayım tek beni üzen o göbek doğuma 75 giridm bir buçuk yıl oldu sadece iki kilo verdim 🤦
herhangibirisi 2bebelianakurt 4 ay oldu doğum yapalı 14 kg fazlam var 1 kilo bile gitmiyor emzirdiğim halde
2bebelianakurt herhangibirisi yeme sıklıgınız nasıl ben hiç yiyemiyorum ve Kilolar puf oldu gitti resmen ac yasıyorum
herhangibirisi Valla ilk zamanlar pek yiyemiyordum kızım çok ağlıyodu ama şu an yiyebiliyorum 2 öğün genelde
_Dianna_ Deleted_1 bende 9 aylik evliyim bu ay catlatma iynesi vurdurudm hic korunmadik ama hamile kalmadim wimdi bekliyorum 4 gun sonra test yapicam insAllah olur belkide erken zaman lazim bilemiyorum
Deleted_1 _Dianna_ hakkınızda hayırlısı olsun inşallah rabbim isteyen hakeden herkese versin inşallah
Selmatoprak 2bebelianakurt yaaa bende 50 kiloyum ve 1.57 boyum bi 5 kilo alsam çok güzel olacak gibi 1 oğlum var bu arada 😂 sayesinde hiç kilo alamıyorum