dolapfaresi 2bebelianakurt şuan 82 kiloyum boyum 1.63 kilomdan memnun değilim diyetteyim hedef 58 bakalım başlangıç da 88 kiloydum
Demtegecml 170 boyum 58 kilom . 30 yaşındayım 4 aylik oğlum var ve fiziğimden memnunum bunu her gün düzenli egzersiz ve spor yapmaya borçluyum. Diyet yapıyorum. Herseyi yemiyorum.
Saricivciv Deleted_1 benim 6.ayda tuttu her ay kafaya takardım bir ay kafaya takmadım o ay tutmuştu, sende dene❤
Deleted_1 Saricivciv inşallah canım bende artık saldım takmayacam inşallah hakkımızda hayırlısı olsun 🤲🏻🥰😂
bayangamzelili 2bebelianakurt 170 boyum var 63 kiloyum kendimi aynaya baktığımda beğeniyorum tek sıkıntım doğumdan sonra azıcık bşr göbüşüm var gibi yemek yiyince çıkıyor yazın onuda eritirsem sorun yok 😬
Anka 2bebelianakurt valla gitmiyor 7 aydır emiyor aynı kilodayım emzirmek yediriyor da … Dikkat etsemde bilmiyorum gitmiyor yapıştı kaldı öyle
Masaldilek44 2bebelianakurt boyum .1.60 Kilom. 44 Kilom dan hiç memnun değilim bir 5 6 kilo alsam bana iyi ama alamıyorum ne yapıyorsam olmuyor iskelet gibiyim ayak ta ölü gibiyim 23 yaşındayım 6 aylık kızım var ne yaptıysam olmadı yıllardır ☺️😌
Acibaal Masaldilek44 bu ben kanayan yaram kiloooo 30 yasındayım 45 kilo neden değişmiyor ya iyce eriyorum yeminle
Elizabeth 2bebelianakurt boyum 1.63 falan kilom 65 bugün diyete başladım 60 yada 58 falan olsam iyi olacak üst taraf iyi alt taraf basen bacak prosblemim var program indirdim tüm vücut çalışıyorum 2 gündür 😁
Ozge49595 2bebelianakurt boyum 175 kilom 77 hep dümdüz karnın olsun istemistim şnce bacaklarım giydiklerim yakıssın o kadar begenip alaöadıgım kıyafet varki anltamam doguma 90 girdim 85 düstğm sonra 77 indim baskada gitmedi😭😭
Acibaal 2bebelianakurt boyum 1.60 kilom 45 hiç ama hiç memnun değilim heryerim kemik resmen hiçbişey yakışmıyor eşim hep biraz kilo al diyo ama nerdeee mümkün değil bigun kıyafetlerimi döküp komple ateş vercem o derece bıktım yepyeni duruyorlar üstüme bişey olmuyo ya cıldırcam😭😭
2bebelianakurt Acibaal bugun benim esimde söyledi 2 cocuk dogurmus gibi degiksşn kemiklerin görünüyor kızıyorum sana kilo almasan da güzel yemiyosun dşyo haklıda
Acibaal 2bebelianakurt varmı kilo yapan kesin aldırır dediğiniz seyler kızlar söyleyiverin hayrınıza bütün etraftan ayy ne hale gelmişsin iskelet gibi lafını duymaktan sıkıldım artık
Yavrukedi Acibaal sürekli ye canın istesede istemesede ye. Bir süre sonra mide genişler zaten hep yemek istersin
Yavrukedi 2bebelianakurt 1.60 boyum 78 kiloyum . Aralıkta 86 kiloydum bir türlü kilo veremşyordum d vitaminim eksikmiş kullanmaya başladıktan sonra kilo vermeyede başladım şükür. Şimdi hedefim 70 inşallah bir aya hedifime ulaşacagım 💪🏻
Kaansmom 2bebelianakurt Yaş 25 Boy : 1.65 Kilo : 64 10 kilo vermek istiyorum ama tatlı isteğim buna müsaade etmiyor😭😭😭