Zeynep5404 2bebelianakurt 1.58 boyum 60.2 kilom keşke 55 düşebilsem kızım var 10 aylık ne yesem dakikasında kilo alan yapım var malesef 😔
Annafreud 2bebelianakurt boyum 1.70 kilom 68. Kendimi her halimle seviyorum♥️ Ama bacaklarımda biraz sıkılaşma olsa da mutlu olurum
typeonegative 2bebelianakurt 1.76 boyum 53 kiloyum şikayetçi değilim vücudumdan her türlü beğeniyorum 😂
Trendyol 2bebelianakurt yasiniza gore zayif degilsnz.bu yastaki herkes genelde ayni kiloda oluyor.zaten boyunuzda cok uzun degil.orantilisiniz.takinti yapmayin.
2bebelianakurt Trendyol ama hiç öyle durmuyo gögüs yok popo yok sopa yutmus gibi dümdüz karı mı olur karı dedigin az girintili cıkımtılı olur bacım 😂😂😂
Elzi Deleted14 yok kız ben öyle olsaydım derim bazen ama bnimde fena sayılmaz olsun alan almış artık 🤣🤣
Prenssannesi 2bebelianakurt 1 60 boy, kilom 75 kilomdan nefret ediyorum ve çok takıyorum ama diyette yapamıyorum
Esme11 168 boy 68 kilo şuan çok memnunum çünkü diyetteyim keşke hep böyle kalsam diyeti bıraktığım an 75 kilo oluyorm 😂🤦🏻♀️🤦🏻♀️
2bebelianakurt Esme11 bu kiloda kal bence cok güzel boy kilon azda bayan balık etli olmalı ben gibi tahta gibi olma 😂
Kedidirokedi 2bebelianakurt 162 cm 58 kiloyum 53 olsam ideal kilolu değilim ama kendimi daha iyi hissedicem
Cansu37 157 57 kg Minyonum kilomdan memnunum 25 yasındayım 18 gbiyim herkez ınanmaz yasıma mini oldgum için
Bambii Boyum 1.60 kilom 58, 26 yaşındayım 1 yaşında oğlum var , sıkılaşmak istiyorum sadece. Hamilelikte çok hareketsizdim gevşemiş gibi hissediyorum 😂
VildanB 2bebelianakurt Benim boyum. 1.61. Kilom 60 4 yaşında kızım var. Ben de biraz zayıflamak istiyorum 3 sene önce. 53 kilo ydum 😭😔