2bebelianakurt Esme11 bu kiloda kal bence cok güzel boy kilon azda bayan balık etli olmalı ben gibi tahta gibi olma 😂
2bebelianakurt Ozge49595 1 yıl arayla 2 dogum yaptım bende ilki normaldi 2.sezeryan gitmez o göbekler 😂
Anka 2bebelianakurt ne güzel kalması insanın herşeyimi daha çok etkiliyor ya özgüvenin sarsılıyor bişey beğeniyorsun üstünde kötü duruyor vazgeçiyorsun çıplak kalmak istemiyorsun basen bir yerden simit bir yerden çıkmış kötü oluyor ya
2bebelianakurt Anka off işte fazla kilo öyle dert zayıf olmak ayrı dert yeminle dar paça giymiyorum elbise etek hak getire gögüs yok popo yok bacaklar cöp gibi bende kendime yakıstırmıyorum işte
2bebelianakurt Zeyzey35 tam istediğim keske bende az kilo alabilsem aman sizede nazarım degmesin de masallah diyim
Zeyzey35 2bebelianakurt Hamileliğim de ben de aldım. Düzenli spor, düzenli beslenme fark ediyor gerçekten.
2bebelianakurt AksoyS hayır baktırmadım öyle olsa gebelikte cıkmaz mı cnm hamileyken alıyorum kilo kücük oglumda 25 kilo aldım mesela
Zeyzey35 2bebelianakurt Spor sadece kilo vermek için değil ki . Vücudu sıkılaştırmak, şekillendirmek için de yapılıyor. Alırsınız umarım. 😊
papatya_ 2bebelianakurt boyum 1.62 Kilom 61 1 buçuk yaşında oğlum var Kendimi olduğum gibi seviyorum ☺️