• +18
  • İstek arttırıcı vs kullanan ?

Off kızlar deliricm ya gece gece eşim işten geldi neyse güldük oturduk fln gittim gecelik giydim 2 saat yanında oturdum gözünün ucuyla bakmazmı insan ya televizyona odaklandı neyse ben Yatak odasına gittim peşimden gelir sandım yok mesaj attım yorgunum işten geç geldim zaten fln sabaha erken çıkıcm dedi ama hep böyle her gelişte oram ağrıyor buram ağrıyor ilişkide bile konuş falan dedimde yorgunum ön sevişme yok ben sevmiyorum öyle diyor erkem boşalıyor 1 buçuk 2 dakika sürüyor abartmıyorum gittim çıkardım gecelikleri biz ev arkadaşımıyız seninle erkek değilmişim sen niye bana karşı hiç isteğin yok diyorum böyle giyinince hiç olmuyor bildiğin çıblaksın diyor evde böyle dolaşma diyor evde dolaşamıucaksam nerde dolaşıyım ben hiçbişey anlamıyorum bu işten dedim saniyelerle yarışıyoruz dedim çık git odadan söylememen gereken bişeyi söyledin diyor ama çare bulmuyor her seferinde yüzüne vuruyorum banyo yapıyorum süsleniorum 2 saniye banyo yapmam daha uzun sürdü diye alttan mesaj veriyorum ams yok sıfır istek daha 2 senelik evliyiz bakımlı güzelim de ilk geceden beri istekli değil ilişkiye düşkün biri değil 1 ay sonra yaptık ilk gece yapmadı düşünün artık istek arttırıcı ilaç sprey neyse söyleyin de alıyım bıktım artık

Dalininannesii5 Ayyy Resmen Bunu Kendim Yazdım Heralde Dedim Yemin Ediyorum Bu Ben Bizde böyleyiz Okadar iyi anlıyorum ki Seni Sinirimden Defalarca aglamisimdir kac hevesim kursağımda kalmıştır bilmiyorum
    Bizde 2 buçuk senedir Evliyiz
    Bizde ilk evlendigimiz günler resmen zorumla yaptırdım dönüp uyumustu ne sorunlar
    Erken boşalma var, ön sevisme hiçbir şekilde yok
    Bende yatak odasına gidip arkamdan gelmesini bekleyenim mesaj yazıp çağırıyoruz beyfendiyi
    Resmen hersey ayni off yazınca bile sinirlerim bozuldu ya

Hanmlar yanlış anlamazsaniz baska sorunlari olabilir yani konussaniz yani dediğiniz seyler baya ciddi seyler çünkü.Erkek yani bu bir gun olmaz bir ay olmaz ki kendileri istemese vücut ister rahatlamayı yani

Kimsemkimimyaw ha istek artıcı falan da burda cikolatadan bahsediyodu bazi arkadaşlar isimini hatrlamyorum belki isinize yarar ❤️ Rabbim yardmCnz olsun insallh duzelirler

Dalininannesii5 Tamam da erken boşalıyor olması elinden gelen bir şey değilki siz sürekli iğneleye iğneleye kötü hissettirdiyseniz cinselliği yaşamaktan çekiniyordur nasılsa kısa sürecek kaygısıyla. Banyo yapmam bile daha uzun da denmez yani çok kırıcı. İsteksizlik/erken boşalma bunlar kişinin isteğine bağlı sorunlar değildir altında mutlaka bi sebep vardır. Bunuda aşmanızın tek yolu karşıdakiyle empati yaparak kırıcı konuşmadan anlatabilmektir. Tavrınız çok sert bişeylere teşvik etmek gerekirken sizde duvar örmüşsünüz bir erkek yatak konusunda iktidarsız muamelesi görmeyi hiç sevmez, yaşadığınız durum zor olabilir ama çözümleri vardır elbet inşallah bulursunuz daha fazla kalp kırılmadan .

Dalininannesii5 Eşinizi erkeklikten vurarak, rencide ederek olumlu bir şeyler yapmasını nasıl bekliyorsunuz ki? Bir erkek bir kadının fiziğine laf etse kızarız değil mi? Sizinki de aynı hesap. Eşiniz size sen kadın mısın dese onunla ilişkiye giresiniz gelmez. Güzelce konuşmak varken niye böyle terslikle çözmeye çalışıyorsunuz?

Psikolojik bi sorun olabilir diye düşünüyorum erken boşalma sorunu olan erkeklerde falan psikologlar çocuklukta ya da ergenlikte cinsellikle ilgili tramvatik bişeyler olabileceğini söylüyolar bence bu konuyla alakalı bi psikoloğa görünmesi lazım eşinin her erkekte gecelik falan sevmek zorunda değil bence çokta takılma oraya ama ilk gece olmadığını flan okuduğumda cidden bi problem olabilir sakinlikle rencide etmeden birbirinizle konuşmanız daha tatlı tatlı sizin için daha iyi olabilir ona neler istediğni neler yaparsanız onu çekebileceğinizi falan sorabilirsiniz

Çok fazla mas. Yapan erkeklerde de erken boşalma sorunu olduğunu duymuştum hiç şüphelendiniz mi acaba ondan da size karşı isteksiz olabilir mas. Çok alışkanlık haline getirmiş erkeklerde kadınlarla ilişkiye girmekten daha fazla cazip gelirmiş

Marbled haklısınız ama cidden defalarca normal konuştum çaresine bakmıyor sinir oluyorum ya git doktora ya sprey falana araştır 0 istek mesajlarda konuşuyor anca yan yana gelince icraat yok dümdüz resmen başka şeyelr sunuyorum ona banyoda yapalım başka biterse yapalım saçmalama diyor erken boşalıyor elinde değil tamam 2. Sefer istedimde reddediliyor direk yatıp uyuyor bende böyle ilişkiden soğudum kendi istedi zaman kıyafetleirmi bile çıkarasım gelmiyor artık hevesim yok ben de stres yaptım için zevk alamıyorum boşalamıyorum ne anladım ben bu evlilikten

TeyToy keşke yapaada onu yapsa diyicek durumdayım artık o işe merakı yok 0 istek yani işten gel işten git tüm hayatı böyle ilk başta normal konuştum bi porblem varsa söyle çözelim bi yolunu bulalım dedim sen böyle yaptıkça zaten istek kalmıyor diyor ya 2 saat gecelikle oturduktan sorna mı yorgunum diyorsun bende bekledim salak gibi hayatım bugun yorgunum başka zaman yapalım mı desene zaten yaptımdam bişey anlamıyorum sırf onun için yapıyorum

Akrep erken boşalabilir evet ben bunu hiç sorun yapmadım 2 senedir böyle cunki sesimi çıkarmadım ama artık kendimi kadın gibi hissetmiyorum 2. Sefer geç boşalır heralde diyorum kendimde yanaşıyorum yoruldum dike uyuyor yorulacağı bişey yaşamıoruZ ki bazen bacağıma sürtünerek bile boşalıyor ilişki bile yaşayamıoruz ilk düzgün konuştum çözümü neyse onu yapalım bilerek yaptın bişeyse de söyle dikkatinimi çekmiyorum dedim ama cidden bıktım yaşım daha 22 50 yaşındaki kadınlar benden daha mutludur cinsel hayatlarında

Kimsemkimimyaw konuşmuyor ki bi ara doktorları falan istedi youtubeden sadece 1 kere 5 dakika sürdü o videodan sonra tekrar eskiye döndü saniyeler sürüyor resmen gittim kelepçe aldım 2 senedir bir kere bile kullandırtmadı hemen boşalırım diyor şu pozisyonu yapalım diyorum hemen boşalırım olmaz diyor bıktım cidden herşeyden mahrumum resmen

Cagla1903 yorgunsan bile beni o halde görünce deki yorgunum başka sefere yapalım bende salak gibi 2 saat boyunca yanında oturmuyum hangi erkek yapar bunu ya yanına süslenmişim geceliğimi giymiş gelmişim televizyon izleyip gülüyor gözünün ucuyla bakmıor sanki ben ona haramım ya sinirlendim odaya gittim gel yanıma konuş mesela öpmeye çalışıyorum yaklaşmıor sırf o öpmenin sonu ilişkiye gider diye resmen zorluyorum adamı ya nişanlıyken neler yazardı gece uykundan uyarrtıcm seni sen uyurken yapıcam seni şuraya götürücm orda yapıcZ fln diye ama resmen hayallerim yıkıldı yalandan zevk alıyor gibi yapıyorum kırılmasın diye ama asla almıyorum pskolojikmen bende etkilendim sürekli aklımda boşalacağı var

Kimsemkimimyaw tutamıyorum diyor onada bişey demiyorum tutamayabilir ama 2. Sefer de yapmıyor çaresine de bakmıor ya doktora git ya ilaç sprey falan araştır ne bileyim kabul edemiyorum artık böyle kendimi kadın gibi hissedemiyorum

4 ay sonra

Dalininannesii5 canım ben daha yeni okudum sorununuz düzeldi mi aynılarını yaşıyorum çözüm bulabildin mi 😔😒