Kuzulkurt bi tane mahalleden bi sevgilim vardı çok konuşuyordu ben de konuşan insan sevmem bide çok sarılmayı falan seviodu 😀😀sonra bi gün ben başkasını sevyrm dedm terk ettm 😀

Kuzulkurt ilk sevgilim Di ilk aşkım Dı ya da ben öyle sanıyordum 😂 bıyıkları yeni yeni çıkmaya başlamıştı yanağımdan öptü diye tiksindim çocuktan ayrıldım 😂tekvandocuyduk ikimizde biz sevgiliyiz diye hoca bizi sürekli rakip yapıyordu o kıyamıyordu bana vurmaya ben ona tekme tokat dalıyordum, sonra ayrıldık hoca dedi şimdi sizden güzel maç izleriz dedi öyle de oldu valla😂😂

Kuzulkurt Lise başında Bi takıldığım çocuk vardı aşk meşk yoktu ama bende sadece gün geçirmek gibi ağzı leş gibi kokuyordu bir kac gün sonra fatkettim direk kestim irtibatı 😂 Staj görürken de bir sevgilim vardı seviyordum ama çok iyi anlaşıyorduk resmen diğer yarım gibi birseydi o da çok ilgiliydi…. Sonra çalışmak için İzmir dışına çıktı şerefsiz beni aldatmış sonra vicdan azabı çekip söylemişti.. Allah işte vurdu sillesini 🥲😂

Kuzulkurt üni okurken bi çocuk bana aşıktı ve konuştukça bende bi şans verim dedim sonra baktım ısınamıyorum hemen iş uzamadan ailem asla evlenmemi istemiyor bende karşıyım evliliğe o yüzden seni istemiyorum diyip daha bi ay bile çıkmadığım çocuğu terk ettim 😂

Miskin2 Iyyy ağzı kötü kokan biriyle hayatta olmaz 🤢😂 açıkça söyledin mi bunu 😂

Kuzulkurt 1 aydır filan sevgiliydik annem kapalı gelin istemiyormuş kusura bakma ayrılmak istiyorm dedi iyi de ben seninle zaten evlenmeyi düşünmüyordum annene neden söyledin ki yallah dedim 😂😂😂😂

Kuzulkurt Ben ortaokul son sınıfa gidiyordum klişe olacak ama sürekli teklif alan tiplerdendim neyse 😂 Bir çocuk vardı arkadaşım ondan hoşlaniyordu cocukta yanımıza gelip duruyordu lise 1 e gidiyordu oda okul çıkışlarında. Beraber yürüyorduk arkadaşim onunla konuşuyordu oda cevap veriyordu bir gün sevgililer gününden 1 kac gun once geldi okul çıkışı elinde gül var bekliyor 😂 Arkadasim nasil heyecanli neyse salak çocuk geldi yanimiza bana demez mi benimle çıkar mısın 🤦🏽‍♀️😂😂😂😂 Bende dedim mal mısın sen ya yürü git 😁😁😁 Arkadasimla cocuga küfür ede ede eve gittik 🤣