Terketme/terk edilme 😎
Miskin2 senden beklediğim performans 😂😂
Kuzulkurt 1 aydır filan sevgiliydik annem kapalı gelin istemiyormuş kusura bakma ayrılmak istiyorm dedi iyi de ben seninle zaten evlenmeyi düşünmüyordum annene neden söyledin ki yallah dedim 😂😂😂😂
TombulHatun İyi demişsin 😂 annesiyle evleneceksin sanki 😂
Kuzulkurt ay salak aklınca beni terk edecek belki de onu bahane etti kendince 😂😂
TombulHatun O sana kurban olsun, iyiki ayrılmış sende eşinle karşılaşmışsın 🥰😂
Kuzulkurt Ben ortaokul son sınıfa gidiyordum klişe olacak ama sürekli teklif alan tiplerdendim neyse 😂 Bir çocuk vardı arkadaşım ondan hoşlaniyordu cocukta yanımıza gelip duruyordu lise 1 e gidiyordu oda okul çıkışlarında. Beraber yürüyorduk arkadaşim onunla konuşuyordu oda cevap veriyordu bir gün sevgililer gününden 1 kac gun once geldi okul çıkışı elinde gül var bekliyor 😂 Arkadasim nasil heyecanli neyse salak çocuk geldi yanimiza bana demez mi benimle çıkar mısın 🤦🏽♀️😂😂😂😂 Bende dedim mal mısın sen ya yürü git 😁😁😁 Arkadasimla cocuga küfür ede ede eve gittik 🤣
Kuzulkurt kesinlikle safoz sanki ben onunla evlenmek istiyormuşum gibi 😂😂
Kuzulkurt terk etmek değilde kardrşimle ilkokul dayken aynı çocuk için kavga ediodık😀😀şerefsiz sonra ikimizide seçmedi
Esmerkiz39 Yazık olmuş arkadaşına 😂
TombulHatun ayy öyle mallarda var işte 😂
Evlatlrm Değil mi? Bazen terkettik veya edildik diye ne kadar şanslı olduğumuzun farkına varıyoruz ☺️
seksihatun başkasına gitmesi iyi olmuş aslında 😂🤭
Kuzulkurt lisedeyken bi sevgilim vardı gerçekten çocuk bana takıntılıydı😂 farklı şehirlerde oturuyoduk buluştuk falan sonra ben çok ısınamadım ve ilgisi bile bana batmaya başlamıştı artık😅 kendimi vicdansız gibi hissediyorum ama ergenlik işte bişey olsada ayrılsam diye bekliyodum bi gün instagramdan takip ettiklerime bakmış bu kim diye sordu aslında kavga edilcek bişeyde yoktu sen niye benim takip ettiklerime bakıyosun beni çok sıkıyosun diye çirkefleşip ayrıldım😂😂 ama napıyım pat diye bırakmak istememiştim üzülmesin diye o yüzden kavga çıkarmıştım yoktan yere😂
delibirii en zoru da sevmediğin birine ayrılmak istediğini açıklamak 😂
delibirii Bende fazla ilgi gösterdiğinden dolayı ayrılmıştım 😂 aslında hepimiz Bihtermişizde haberimiz yokmuş 😂