Sedaa Elsi ben haftada bir gün yapiyorum ama sen istersen hafta da 2 defa da yapabilirsin. Ha birde bazen ben hindistan cevizi yagı sürüyorum ayaklarima, çorap giyip yatiyorum yine. Abdest aldiğim halde 2 gün boyunca nemli kaliyor ayaklarim,😊
Akrep Elsi valla keşke stok yapsaymışım dedim ama bu kadar güzel olacağını hiç düşünmemiştim 😣 pembe bi ambalajı vardı aklımdan çıkmıyor 😂 net satışıda yok maalesef bulursam atacaktım 😔
Akrep Elsi Aslında bi tane buldum ama ambalajı aynı değil ya 🤦🏻♀️ Acaba değiştirdiler mi anlayamadım bak bu bunu bi araştırabilirsin canım , ecrou sayfasında.
Ayla_Su Sedaa peki bu bebek yağı ve şeker karıştırıp 1gece ayaklarda bekletmek lazım öylemi doğrumu anladım?)
Sedaa Ayla_Su yok canım ben hic bekletmiyorum, 5-6 dk kadar masaj yapar gibi nazikce uyguluyorum, sonra duruluyorum hemen, hic bekletmiyorum.
Lavinia_ Elsi bir @Rouge olmasak da 😂 Ayaklarıma topuk taşı kullanıyorum haftada bir cidden işe yarıyor ayda bir maske yapiyorum soyucu, akşamlaryda krem sürüb çorap giyiyorum mis gibi 🤭
Elsi Lavinia_ ohhhh mis gibi ne güzel bende bir topuk taşı alacağım da nereler de satılıyor bu topuk taşı
Lavinia_ Elsi ben pazardan almışdım canım çok etkili tüm ölü derileri çıkarıyor sonra da nemlendirici sürücü çok etkili oluyor bebek ayağı gibi 😍