Merhaba arkadaşlar topuklariniz için yaptığınız bakimlar var mı sürekli abdest aldığım için çatlıyor kuruyor kışın daha kötü oluyor var mı kendim yapabilecegim şeyler 🥰
Ayak bakımı için 💜
ölü deriden nasıl arındırabilirim 🙈
Elsi benim ayak maskeleri kore markası Türkiye de yok cok uygun fiyatlı istersen yine fotosunu atarım .ama Türkiye de olan baska markalar var onlarda soyuyor arastır .trendyolda var farklı markalar bakabilirsin.kendim yaptığım da bildigimiz posete su seffaf olan pazar poseti degilde sebzeler için fln olur ya onun içine ayak kremi yada bazen vücut kremi bebek yagı varsa da vitamin kapsüllerden dokuyorum ayagıma takıyorum üstüne pofidik corap ve mis.yada bunları ayagıma sürüp strec film sarıyorum üstüne corap o da olur
Topuk taşı ile her duştan sonra törpüleyin ve uyumadan önce nemlendirici Krem sürün
- Düzenlendi
Elsi ben ayaklarım için bir sefer maske almıştım. Mumuso var miniso yoyoso ecrou gibi mağazalarda ona bağlı oralarda oluyor ismini hiç hatırlamıyorum ama üzerinde bebek ayağı var korece bir şeyler yazıyor. O kadar güzeldiki tekrar alamadım mağaza kapandı.. eğer varsa bi bakın bence bayıılırsınız