Merhaba arkadaşlar topuklariniz için yaptığınız bakimlar var mı sürekli abdest aldığım için çatlıyor kuruyor kışın daha kötü oluyor var mı kendim yapabilecegim şeyler 🥰

ölü deriden nasıl arındırabilirim 🙈

Elsi ben ayagın ölü derisini soyan maskeler kullanıyorum birde bazen kendim yapıyorum bazen de hazır alıyorum ayak maskesi nem için olanı ayrı soyan ayrı takıp uyuyorum yeterli oluyor asla topuguma sünü yapım bunu yapıyım derdi yok tak cıkar bitti bebek gibi ayaklar

• Elsi bunu yanıtladı.
    • Elsi bunu beğendi.

Elsi bılmıyorum kı canım daha önce hıç kullanmadım

Rouge bana isim yazmanız mümkün mü bende alıp yapayım birde kendiniz nasıl yapıyorsunuz💖

Elsi benim ayak maskeleri kore markası Türkiye de yok cok uygun fiyatlı istersen yine fotosunu atarım .ama Türkiye de olan baska markalar var onlarda soyuyor arastır .trendyolda var farklı markalar bakabilirsin.kendim yaptığım da bildigimiz posete su seffaf olan pazar poseti degilde sebzeler için fln olur ya onun içine ayak kremi yada bazen vücut kremi bebek yagı varsa da vitamin kapsüllerden dokuyorum ayagıma takıyorum üstüne pofidik corap ve mis.yada bunları ayagıma sürüp strec film sarıyorum üstüne corap o da olur

• Elsi bunu yanıtladı.
        • Elsi bunu beğendi.

Topuk taşı ile her duştan sonra törpüleyin ve uyumadan önce nemlendirici Krem sürün

Elsi ben haftada bir şeker ve bebe yağını karıştırıp peeling yapiyorum hem elime hem ayaklarima, gece yatmadan önce yapiyorum. Bebe yagi zaten nemlendiriyor ama ben yine de başka bi nemlendirici ya da vazelin sürüp çorap giyip yatiyorum. Sabaha pamuk gibi oluyor ayaklarim 😁

Sedaa ya süpersin bende hemen yarın yapmaya başlıyorum haftada kaç gün yapıyım

Rouge harikasın tamam çok teşekkür ederim 😍

Elsi ben ayaklarım için bir sefer maske almıştım. Mumuso var miniso yoyoso ecrou gibi mağazalarda ona bağlı oralarda oluyor ismini hiç hatırlamıyorum ama üzerinde bebek ayağı var korece bir şeyler yazıyor. O kadar güzeldiki tekrar alamadım mağaza kapandı.. eğer varsa bi bakın bence bayıılırsınız

Elsi ben haftada bir gün yapiyorum ama sen istersen hafta da 2 defa da yapabilirsin. Ha birde bazen ben hindistan cevizi yagı sürüyorum ayaklarima, çorap giyip yatiyorum yine. Abdest aldiğim halde 2 gün boyunca nemli kaliyor ayaklarim,😊

• Elsi bunu yanıtladı.
                • Elsi bunu beğendi.

Akrep bulursam alacağım inşallah 🥰 teşekkür ederim 😍

Elsi valla keşke stok yapsaymışım dedim ama bu kadar güzel olacağını hiç düşünmemiştim 😣 pembe bi ambalajı vardı aklımdan çıkmıyor 😂 net satışıda yok maalesef bulursam atacaktım 😔

• Elsi bunu yanıtladı.
                    • Elsi bunu beğendi.

Akrep kismette yok üzülmeyin daha iyilerini bulursunuz inşallah 🥰

Elsi Aslında bi tane buldum ama ambalajı aynı değil ya 🤦🏻‍♀️ Acaba değiştirdiler mi anlayamadım bak bu bunu bi araştırabilirsin canım , ecrou sayfasında.