Merhabalar
9 aylık oğlum var ve şu aralar ikinci kez hamile kalma fikri bana çok sıcak geliyor😊 Yaşım 28 ve neden olmasın diye düşünmeden edemiyorum 😊Burdaki annişlerin de fikrini almak isterim doğrusu ☺️☺️

tln09 ben 2. Bebeğimi büyük oğlum 2 yaşına gelmeden doğurdum şuan kızım oldu birde 6 aylık bence olabilir neden olmasin

tln09 ben 12 sene sonra yapmiş biri olarak erken diyorum 🙈😅tabi karar sizin saygı duyarız yaparsınız 🥰

Oglum 3 yaşındayken 2 oğlumu doğurdum şimdi 1 yaşinda oldu bile zaman çabuk geçiyor çok ta güzel bence tamam biraz zorluklar oluyor ama ikisini biri birine nasıl bağlandığını görünce iyiki diyeceksin 👍🌞

Seven bende aynen öyle düşünüyorum aslında beraber büyüyecekler ☺️ yaş araları çok olursa da bu defa anlaşmaları daha zor olacak

Gamze88 yok 12 sene kadar beklemem ☺️☺️ ama sizinkisi de tebrik edilecek bir cesaret☺️☺️ umarım herşey gönlünüzce olur 🙏

tln09 Şuan herşey güzel gidiyor hiç pişman değilim 😍kızım bi abla değil de anne gibi yardım ediyor bana🥰cok teşekkür ederim 💗

Gamze88 tercih meselesi tabi kim kaç sene beklerse saygı duyarız😀😍

tln09 Ben de 29 yaşındayım kızım 1 yaşında 2. Çocuğu düşünüyoruz çok zor olacak biliyorum ama ne kadar çabuk olup beraber büyürlerse bizim için o kadar iyi olacak arayı açarsak 2. Yi yapamayabiliriz çünkü eşim de ben de aşırı rahatımıza düşkünüz rahata erdikten sonra istemeyeceğimizi düşünüyoruz 😄 eğer baş edebilirim derseniz neden olmasın 😊