Beste123ulkbay Kızlar merhaba adetim 12 gün geçti sık idrara çıkıyorum dünden beri acaba gebelik var mı ki test yapmaya korkuyorum negatif çıkar diye ya da bir kaç gün daha bekliyimmi gelirmi ki o zaman ?
Nazen Beste123ulkbay yap canım varsa inşallah çıkar benimde 12 gün geçmişti ben Covid aşısında gecikme oldu sanmıştım aynı hfta aşı olmuştum ama sık idrara çıkma felaket gaz kasık batması tek göğsümde hassasiyet felan vardı be hepsi aşıdandır dedim gece dayamadık eşinle test aldık yaptım anında çıktı ikinci çizgi şuan 11 haftalık hamileyim 🌸 Halkında hayırlısı olsun inşallah 🙏
Svg Nazen Maşallah maşallah Allah sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin darısı benim gibilerin başına
Karelipijama Nazen kizzzz hamilemisin ayyy çok sevindim başka bebek var mı allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah yaaa❤
Beste123ulkbay Nazen hayırlısı olsun canım bende sık idrara çıkıyorum yarın yapicam bakalım hayırlısı
Svg Ben şimdiye kaç test yapmıştım , iyi dayanmışsın valla. İnşallah hamilesindir öyle görünüyor dikkat et hareketlerine. Hayırlısı olsun hakkında. Sonucu paylaşırsın inşallah güzel haberlerini
Nazen Karelipijama çok teşekkür ederim canımm❤️evet canım 11 haftalık oldu 🥰bi tanede kızım var 2 yaşında ❤️