Deleted19 Sahra5 Benim inandığım batıl inanç yok ama duyduğum cok var .Küçğk çocuğun üstünden geçince kısa kalır ,bıçağın tersinden verme birine kavga edersin o kişiyle ,Adetliylen bebek görmeye gitme bebek cildi kızarır ,adetliylen turşu kurma erir 🤦🏻♀️
Eskobar Sahra5 huyu iyi olsun diye ateşe tuz ekerler bizde hatta annem size hiç dur tuzu ekilmedimi der yaramaz çocuklara
Popy_ Eskobar Aynen çok şükür ki bizde öyle şey yok ya olsa bile yaptırmazdım bizde mum dökme var 🤦🏻♀️kızım için döktür diye yüz kere söylediler döktürtmedim😅
Pink-pink2 Marbled Ayy cahil insanlar yeminle insanı çileden çıkarırlar kedilerin hisleri çok kuvvetlidir arkadaşımın kedisi vardı sürekli karnına yatıp karnını severdi o ay gecikti hamile olduğunu öğrendi ve kedisi 9ay boyunca karnına yatıp karnını sevdi
Blondie Pink-pink2 emziren anneyede misafir geldimi diyelim sarılıp öpmek istersin hosgeldin demek icin yok opusmeyelim gorusmeyelim sütun geri gider demesi😂
Pink-pink2 Blondie 😂😂 komikmiş ama yaa banada 40ı çıkmadan tırnak kesmek iyi olmaz dediler 3 günlükken kestim yavrumun elinde eldiven durmuyor yüzünü çizmesine müsade edemezdim herhalde
Poinella TeyToy ayy bide o var gorumcemin 9 ay midesi yandi keltos bi kizi oldu anca 2 yasinda saclari dogru duzguj cikti benim hic mide yanmam olmadi bonus bi oglum oldu😂
Pink-pink2 Blondie Aynen hiç bişey olmadı 😂 birde ayağının altını öpme geç yürür dediler tam 1 yaşına 1 hafta kalası yürüdü
bireylulmeselesi Sahra5 çocuğumun salyalari akıyor normal olarak diş çıkarma dönemi olduğu için. Neymiş dayısının ayakkabısını ağzına sürünce salya azalirmis bitermis. Saçma sapan şeyler üretiyorlar deli oluyorum 😬
Kbss bireylulmeselesi benim duydugum da kan bağı olmayan birisi salyasi akarken makasla salyayi keserse salyasi bitermis ama denemedim hic 😂
bireylulmeselesi Kbss valla salyasi akarken çocuğu amuda da kaldirsalar duracağı yoksa durmaz o salya 😂
sosyolog1kadin Sahra5 batıl inancım asla yok çok saçma. En sinir olduğum da hamileyken saçını kesme bebeğin ömrü kısalır. Allahın verdiğin ömrü canı saç kesmek mi kısalatacak🙄
Glsm0258 Sahra5 bebek banyo yapinca hemen emzirme agzi kokar 😁😁😁 bende banyo yaoar yapmaz gozu onunde emzirdm😁😁😁
taricat Sahra5 bebek tuzlama saçmalığı Hamileyken Ciğere veya çileğe dokunursan çocukta leke olur hurafesi Kına üstüne kına yakarsan iki kez evlenirsin manyakligi Lohusa kadının yakasına çengel iğne takıp o iğnenin 3 harflilerden koruyacağı mantıksızlığı