Ask_hosmus masumkoylu ay sabah sabah midem kalktı🤢, yazık günah çocuğa yaa görümcen nasıl izin vermiş buna beni öldürseler çocuğuma öyle şey yaptırmam al kendi yüzüne sür derim, ben tuzlu suyla bile yıkamadım çocuklarımı nasıl cahiller ama 😶
masumkoylu Ask_hosmus gorumcemin cocugu degil canim bebekken görumceme yapmışlar , bende oyle asla yapmam oğlum bebekken banada çok şeyler dediler ama asla yani
Ysmn34 Sahra5 rahmetli Kayınvaldem 2 hamileliğimde yok sakız çiğneme kulağı ağrır yok ne görürsen ye dili dışarda doğar derdi şükür çocuklarda öyle birsey olmadı 🤣
Kbss Annesi-bebesi cok saçma ona bakarsan internette de gebeyken sac uzatirsan erkek bebeğin pipisi de uzun olur yaziyordu😂
Popy_ Sahra5 batıl inançlara inanmıyorum ve çevremde böyle saçma sapan şeylere inanan o kadar çok kimse var ki onlarla savaş halindeyim Kurşun dökme Mum dökme Bebek tuzlama Hamileyken hayvanlara çok bakarsan bebeğin baktığın hayvana benzermismis🤦🏻♀️ Bebeğin boynundan öpersen inat olurmuşmuş😅 Gece tırnak kesersen ömrün kısalırmış falan filan işte 😅😅
Deleted19 Sahra5 Benim inandığım batıl inanç yok ama duyduğum cok var .Küçğk çocuğun üstünden geçince kısa kalır ,bıçağın tersinden verme birine kavga edersin o kişiyle ,Adetliylen bebek görmeye gitme bebek cildi kızarır ,adetliylen turşu kurma erir 🤦🏻♀️
Eskobar Sahra5 huyu iyi olsun diye ateşe tuz ekerler bizde hatta annem size hiç dur tuzu ekilmedimi der yaramaz çocuklara