![9709708F-ED9F-46EB-A535-2423D6E7BBC9](https://)
Kızlar merhaba bu testi yaptığımda reglimin üzerinden 7 gün geçmişti aldığım gebelik testin içinde iki tane vardı ve ilki yaptım net kırmızı çift kırmızı çizgi oldu.
Sonra yanılma payını düşünüp diğerinide yaptım onda da çift çizgi oluştu. Ama idrar yollarımda enfeksiyon var ve taş çıktı böbreğimde onun ağrısınıda çok çekiyorum enfeksiyon varken hamile kalınabiliniyor mu? Gebelik testini yaptığım günün akşamı hastanede gebelik testi yaptım negatif çıktı ama hemşire kan testlerinde de hemen sonuç çıkmadığını söyledi reglin üzerinden 10 gün geçtikten sonra tekrar yapın dedi sizce hamile olma şansım var mı şuan hamileliğe hiç hazır değilim daha 5 aylık evliyim ve sürekli böbreğimdeki taştan dolayı ilaç kullandım antibiyotik ve başka ilaçlar hamileysemde aldırmak zorunda kalıcam sanırım düşüncelerinizi ve deneyimlerinizi merakla bekliyorum iyi geceler herkese☺️

Mehtap93 kanda çıkmadıysa negatiftir bence bundan sonra önleminizi daha iyi alırsınız hiç değilse bi sabiye kıymazsınız

Mehtap93 Ovulasyon testiyle hamilelik öğrenilmez. Yumurtlama takip edilir. Ovulasyonla niye hamilelik bakıyorsun onu anlamadım. Hamilelik istemiyorsan ovulasyon testin niye var? LH hormonu vücutta hep var. O yüzden ne zaman test yaparsan yaparsan yap çift çizgi çıkar. Zaten kanda çıkmamış. Hamile değilsin.