Direk konuya girmek istiyorum kızlar.Kiz kardeşim üniversite okuyor ve şuan tatil olduğu için gidck yeri olmadığı için benm yanımda kalıyor.kiz kardeşim 22 yaşında (saf) bir kız.Sevgilis var bu arada ben birkere konuştum çocuğu gördüm biliyor,um benm kardeşim bana kendisi dedi yaa senin geceligin ne kadar güzel ben denedim ve fotoğraf çektim bende içimden dedim durduk yere fotoğraf çekmez demek sevgilisi atmis bu sonra kendisine sordum sen fotoğraf niye çekiyor,sun dedim hicc öyle sine galeri baktım dedim sen bunları o çocuğa mi attin doğru söyle çabuk hayır dedi ama yalan söyleme dedim sonra (EWT) dedi niye atıyorsun çocuk mu senden istedi dedim (HAYIR)ben attım yakışmış mı diye sordum öylee sine fotoğraf atılır mı dedim ya nasıl guvenebiliyor sun dedim salak,misn dedim Of o çocuk öyle biri deil dedi neerden biliyor,sun dedim neyse ben bu fotoğraf olayı duyduktan sonra bunlar hep konuştuğu zaman,lar ben yanina gider öyle otururuum.Kardesim de of ne geliyor sun biz rahat konuşamıyor,uz vs gibisinden konuşur bende ne konuşuyor,sunz ki rahat konuşamıyor,sun diosun hiiic çocuk bana seni seviyorum diyemiyor sen varsın diye eee dedim kulaklık tak duymam dedim.Busefer ben diyemiyor,um senin yanında vs . gibisinden neyse işte 1 saat önce mutfağa sigara icmeye gideyim dedim baktım odanın ışığı açık ya dur bakim niye uyumamış odaya bir girdim kulağında kulaklık üstünde geceligim aynanin karşısına geçmiş ti galiba ben odaya girince birden yatağın içerisine girdi niyr geliyor sun odaya bende niye giydin kiyafet dedim denedim dedi biliyor düm görüntü konuştuğu ama belli etmedim hemen odadan çıktım sigara icmeye gittim üstünü indirdi geldi mutfağa of niye geliyor,sun bende niye giydin yine geceliğimi öylesine dedi.sizce ben mi abartıyor um beni ilgilendirmez mi aman sanane küçük kız deil sen niye karışıyor sun ama ben onun kötülüğü için istemiyorum çocuk pek kardeşim mesj atmaz aramaz kardeşim hep üstüne düşer bu çocuğun.kardesim gerçekten çok saf biri afedersiniz bak bunu ciddi anlamda diom çocuk gel yapalım dese yapar ya sen iyimisin daha yeni iliski toplasan 3 ay felan ve daha yüz yüze görüşme dinz bu ne EKLEME YAPIYOR,UM KAPALİ KENDİSİ