leopar06 sen uyardiginda sanane diyorsa o zaman senin mahremin olan geceliğini giyip milleti azdirmayacak . İzin verme bı kere zaten nasıl senin geceliğini giyebiliyor nasıl izin veriyorsun ben aynı şeyle karşılaşsam çok fazla tepki gösteririm cildiririm resmen . Yarin öbür gün adı çıkar insan içine çıkamaz. O şekilde fotoğraf isteyen bir adam asla seven adam değildir ve o fotoğrafı da sadece o adam görmüyor o şahsın arkadaslarina varasiya herkes görüyor erkekler böyle ! En özel hallerini çekip atana bu ülkede o*ospu damgası vuruluyor hiçbir erkek bu kız beni seviyor bana güveniyor sadece bana böyledir diye düşünmez elden ele yayar fotoları . Bir de tesettürlü diyorsun gerçekten aşırı sinirlendim bu tür insanlar yüzünden tesettürlü kadınlardan “ örtü altından ne işler goturenler var ” diye bahseden her tesetturluyu öyle zanneden bir çok hadsiz şerefsiz var… Layık olmayacaksa o örtüyü de takmasaymis keşke . Sen bir abla olarak al onu karşına de ki kazık kadar kadınsın kendine gel hiç kimseye saygın yoksa başındaki örtüye saygın olsun Allah’tan kork biraz de … 22 yaşında çocuk değil bende 22 yaşındayım .Vallahi çıldırdım .