Kızlaaar 👋🏻 😊 Siz hangi marka Ped kullanıyorsunuz? Sizce hangisi daha kaliteli ve hesaplı 👈👈
Ben önce Kotex kullanıyordum. Sonra koku yapıyor gibi gelmeye başladı Orkid platinium a geçtim lakin fiyatlar çok çok abesss😒 molped aldım bu kez sizce hangisi daha iyi karar veremedim 🙄🙄😊😊

Sexy_lady bende kote kullandım memnun kalmadım sonra orkide geçtim bence Türkiye’deki en iyi ped o fiyat konusunda değil ama yurt dışındayım burda da always (orkid) diye geçiyor gerçekten süper bir ped

Sexy_lady ben orkid (markası) gece kullanıyorum çok memnunun. 3-4 saatte bi değişildiğinde hiç bir sorun yaratmıyor

Orkid gece olanından bence diğerlerine göre en güzeli daha iyisini bulamadım malesef değerleri tahriş ve koku yaptı

Sexy_lady aylardır ped kullanmıyorum eskimis havluları mi kestim onları kullanıyorum çünkü ped taktigim da hep bacak atalarım pişik oluyor senelerdir çektim cozumu artık kullanmakta buldum 😂

Sexy_lady ped kullandığım da eğer çok yoğun değilse molped pure and soft kullanıyorum yoğun günlerimde de molpedin bariyerli pedini kullanıyorum genelde tampon kullanıyorum ama 🙃

Söle uyguna kilot gbi olan bi ped çıksın artık raht olsun çok rahtsz oluyorum ben raht olmak istiyorum 😅

Nazen aynen Orkid gerçekten iyi ama fiyat konusunda ne yazık ki 😒

Deleted16 bende gece kullanıyordum canım ama tahriş yaptı son zamanlar ben 2 3 saat içinde değiştiriyorum muhakkak yoğun geliyor 3 gün o yüzden ona rağmen tahriş oldu şimdi molped deniyorum :)

@"Uykuperisi var zaten 😊

Sexy_lady bazen Orkid bazen molped şuan hatta elimde molped var 2 li indirimden almıştım geçende molpeddi memnunum yani güzel

Sexy_lady orkid platinin kullanıyorum evet fiyatı arttı ama güzel kokuyo ve ben onda rahat ediyorum açıkcası

Sexy_lady ben Orkid kullanıyorum diğerleri ya sızdırıyor ya da koku yapıyor . Fiyatlar da ateş pahası olmuş çok fazla kanamam oluyor. Allah yardımcımız olsun …

Sexy_lady valla evde bi poset dolusu var cok inceler cok kayıyor dayanmıyprşar diye oglumın bebeklik bezlerini kullanıyprum jajssjsk