Kızlaaar 👋🏻 😊 Siz hangi marka Ped kullanıyorsunuz? Sizce hangisi daha kaliteli ve hesaplı 👈👈
Ben önce Kotex kullanıyordum. Sonra koku yapıyor gibi gelmeye başladı Orkid platinium a geçtim lakin fiyatlar çok çok abesss😒 molped aldım bu kez sizce hangisi daha iyi karar veremedim 🙄🙄😊😊
Günün Sorusu Konumuz Regl 👈😉
Sexy_lady ben orkid (markası) gece kullanıyorum çok memnunun. 3-4 saatte bi değişildiğinde hiç bir sorun yaratmıyor
Sexy_lady slepyy
Orkid gece olanından bence diğerlerine göre en güzeli daha iyisini bulamadım malesef değerleri tahriş ve koku yaptı
Sexy_lady aylardır ped kullanmıyorum eskimis havluları mi kestim onları kullanıyorum çünkü ped taktigim da hep bacak atalarım pişik oluyor senelerdir çektim cozumu artık kullanmakta buldum 😂
Sexy_lady ped kullandığım da eğer çok yoğun değilse molped pure and soft kullanıyorum yoğun günlerimde de molpedin bariyerli pedini kullanıyorum genelde tampon kullanıyorum ama 🙃
Ortasekerlikahve Bunun yerine yıkanabilir ped alın bence. Çok daha rahat olursunuz.
Marbled güzel fikir hiç aklıma gelmemişti 😂 deneyeceğim
Sexy_lady ben orkid platinum kullanıyorum diğerleri alerji yapıyor bana
Söle uyguna kilot gbi olan bi ped çıksın artık raht olsun çok rahtsz oluyorum ben raht olmak istiyorum 😅
@"Uykuperisi var zaten 😊
Sexy_lady orkid platinin kullanıyorum evet fiyatı arttı ama güzel kokuyo ve ben onda rahat ediyorum açıkcası