Anka Sexy_lady bazen Orkid bazen molped şuan hatta elimde molped var 2 li indirimden almıştım geçende molpeddi memnunum yani güzel
Deleted14 Sexy_lady orkid platinin kullanıyorum evet fiyatı arttı ama güzel kokuyo ve ben onda rahat ediyorum açıkcası
Sexy_lady Deleted14 kız beybisi migros ta indirim vardı geçenlerde Sümerparkın orada gittim ordan aldım 😅😅
taricat Sexy_lady ben Orkid kullanıyorum diğerleri ya sızdırıyor ya da koku yapıyor . Fiyatlar da ateş pahası olmuş çok fazla kanamam oluyor. Allah yardımcımız olsun …
Sexy_lady taricat ya bazıları da iş çamaşırına yapışmıyor sanki ya özellikle gece olan arka tarafı kayıyor sanki öyle hissedince rahat hareket edemiyorum ben 😅
Ozge49595 Sexy_lady valla evde bi poset dolusu var cok inceler cok kayıyor dayanmıyprşar diye oglumın bebeklik bezlerini kullanıyprum jajssjsk
dramaqueencnm Sexy_lady içine yerleştiriyorsun o kanı emdikçe şişiyor büyüyor sonra ipinden tutup çıkartıyorsun çok büyük kolaylık bence🙃
Sexy_lady Uykuperisi ayyyy al benden de o kadar inan zaten o zamanlar gerginliğin en safhaya çıkıyor bide altını düşünüyon 😊😊😅😅
Deleted14 Sexy_lady kuzu bana uzak ya ne işim var Sümerparkın orda dibimde Carrefour’dan alıp geçiyorum orda da arada bi indirime düşüyo
dramaqueencnm Sexy_lady eğer çok uzun saatler tutarsan sağlıksız tabiki her yerde satılıyor pedlerin yanında oluyor ben o.b. Kullanıyorum macrocenterdan alıyorum alamazsam kotexin tamponunu kullanıyorum
Sexy_lady dramaqueencnm ilk defa duyuyorum vallahi 🙄 ben artık karı olmaktan da çıkıyorum galiba 😂 😂 😂