Sexy_lady Uykuperisi ayyyy al benden de o kadar inan zaten o zamanlar gerginliğin en safhaya çıkıyor bide altını düşünüyon 😊😊😅😅
dramaqueencnm Sexy_lady içine yerleştiriyorsun o kanı emdikçe şişiyor büyüyor sonra ipinden tutup çıkartıyorsun çok büyük kolaylık bence🙃
Sexy_lady Deleted14 kız beybisi migros ta indirim vardı geçenlerde Sümerparkın orada gittim ordan aldım 😅😅
Deleted14 Sexy_lady kuzu bana uzak ya ne işim var Sümerparkın orda dibimde Carrefour’dan alıp geçiyorum orda da arada bi indirime düşüyo
Sexy_lady taricat ya bazıları da iş çamaşırına yapışmıyor sanki ya özellikle gece olan arka tarafı kayıyor sanki öyle hissedince rahat hareket edemiyorum ben 😅
dramaqueencnm Sexy_lady eğer çok uzun saatler tutarsan sağlıksız tabiki her yerde satılıyor pedlerin yanında oluyor ben o.b. Kullanıyorum macrocenterdan alıyorum alamazsam kotexin tamponunu kullanıyorum
Sexy_lady dramaqueencnm ilk defa duyuyorum vallahi 🙄 ben artık karı olmaktan da çıkıyorum galiba 😂 😂 😂
Nazen Deleted21 ya aslında Türkiye’deki diğer pedlere göre güzel ama dediğin gibi yakıyor bi sonra ama yurt dışında aynı fabrika paketleri bile aynı orkid le ama ismi always daha bi güzel ben çok seviyorum
Acibaal Regl diye bişey olmasaydı dünyada hiççççççç nasıl pis bişey kendim kendimden nefret ediyorum o dönem ıyyy
bayangamzelili Sexy_lady ben molped yeşil olan var onu kullanıyorum memnunum geçen zorda kaldığım için bindekini almak zorunda kaldım ses çıkarıyor ve çok ince rahatsız edici beğenmedim
Blondie Sexy_lady 1 aydir reglm ondan bu sinir hahah artik gına geldi ped takmaktan esimde almaktan bıktı 😂