Eslm Esmerkiz çok saol canım sizede geçmiş olsun, hadiiii yaaaa :(( İlaç kullanımı fayda etti mi peki 🙁
Esmerkiz Eslm pek deyil başlangıcında doktora gitmekte geç kaldım kaşıntıyla başladım , alerjik geçer zannettim eşimdede aynı semtomlar başlayınca ozaman doktora gittim erken müdahele edilmesi lağzım.
Saripapatyaaa Esmerkiz peki bişey sorcam bı tanıdığım uyuz olmuştu misafirliğe geldi bana bulaşır mı ya acaba
Esmerkiz Saripapatyaaa niye geliyorki😁 uyuzlu uyuslu temas hakinde olmadıysanız el sıkışma öpüşme bulaşma riski yok.
Saripapatyaaa Esmerkiz hayır olmadı ben sonradan öğrendim uyuz olduğunu ama kızı bebeğime dokundu öptü kendimden değil küçük. Bebeğim var ondan korkuyorum ilk nereler kaşınıyor
Esmerkiz Saripapatyaaa yenilerde geldiyse misafiriniz bütün yıkanacakları makinada 60 derecede yıkatın. Sirkeli suyla güZelce dezenfekte edin evinizi , kaşıntıyla başladı benimki el parmak aralarımda yanma kaşıntı . İnşallah bulaşmamıştır
Saripapatyaaa Esmerkiz zaten onlarda yaralar farkettim onlar gider gitmez bebeğimin bütün elbiselerini oyuncaklarını yıkadım her yere sirkeli su sıktım bebeğimi elini yüzünü sirkeli su ile sildim kaç haftada belli ediyor kendini
Saripapatyaaa Esmerkiz inşallah ya zaten tek başımayım bebekle o kadar temizlik yapamam uyuz olmaz çok kötü birşey sürekli temizlik yapmak lazim
Esmerkiz Saripapatyaaa vücuda yerleşmesi 6 ila 8 haftaymış ay iyi yapmışsınız inşallah bulaşmamıştır.
Saripapatyaaa Esmerkiz inşallah kasiniyorum 2 hafta oldu ama psikolojik oldugunuda düşünüyorum çünkü çok takıyorum dusunmedigim zaman kasinmiyorum düşündükçe kasinasim geliyor