Akrep onlar için daha zor tabi ya ALLAH yardımcımız olsun geçmiyor acaba neden oluyor bu durum

Akrep uzaklara bakıyorum tek. Noktaya denedim maalesef 🥴

Elsi İnan bilmiyorum ben kendimi bildim bileli böyleyim. 7 yaşında bile bulanırdı ileride geçer diye diye geldik şu zamana yine geçmedi. Geçen eşimle konuşuyoruz ehliyet alınca yolun ortasında midem bulanırsa napıcam diye yarım saatlik yola bile gelemiyorum 😔😂🥲

• Elsi bunu yanıtladı.
      • Elsi bunu beğendi.

Elsi metpamid kullandın mı hiç? Bak azda olsa etki ediyor. Aslında bunun en etkili çaresi gideceğin yere varana kadar kafanı koltuğa koyup uyuyacaksın ama çocukla asla olmuyor 😔

• Elsi bunu yanıtladı.
        • Elsi bunu beğendi.

Elsi mazot mu😂tamam aramızda çaresizlik.. bende asla bisey yapamam telefonla uğraşanlar fln iki saniye bile telefona bakamam biri ararsada açmam ama kahve içiyorum cıkmadan gerçekten etki ediyor midemi tutuyor sanki ne alaka bende bilmiyorum arkadasının da caymıs mesela..

Elsi ben belediye otobüsü ile 20 dakika yol gidince bile mide bulantısı ve …. çekiyorum. Araba da uzun yolculuk için cozumumum var kendimce, çocukluktan beri çekiyorum ilac kullanıyordum eczanede yol tutuyor derseniz veriyor minik bi ilac. Uzun zamandır kullanmıyorum. Bi makalede okumuştum kulak içinde bir sıvı var o hareket etmemeli . Yani asagi bakmak o sividaki dengeyi değiştiriyor bu sebeple ;

1. Yolda başımı asagi egmiyorum telefonu kitabı göz seviyeme çıkarıyorum.
            2. Önde oturuyorum.
            3. Araba hızı 130 ve sonrası için mide bulantısı oluyor yani max 120 rahat gidiyorum.
            4. Yola çıkmadan önce mideme dokunacak beni yolda rahatsiz edecek şeyler yemiyorum.
            5. Otobüste kokulara cok duyarlıyim kolonya koku spreyi parfüm anında burnumu kolumla kapatıp kolumdan nefes alıyorum.
            6. Otobüste simit kokusu da midemi bulandırıyor aynı şekilde kolum hemen burnuma.
            7. Üniversite ye giderken 7 saatlik yolda genelde tuzlu ayran içiyordum molada yol boyunca tuzlu kraker den 1 2 tane yemek dışında bir şey yemiyordum.
            8. Psikolojikman kendimi rahatlatmaya aklıma pozitif şeyler getirip bulantiyi düşünmemeye çalışırım. En son 1 ay önce falan gidiş geliş istifra ettim 2 saatlik yolu ama onun öncesinde 4 5 yıl önce olmustur. Umarim yazdıklarımdan en az 1 2 si ise yarar sizin için 🙂
            • Elsi bunu yanıtladı.
            • Elsi bunu beğendi.

Elsi kafanızı kaldırıp tavana doğru bakın telefonla oynamayın. Yolculuk yapacağınız zman uyuyun cam kenarında oturn

• Elsi bunu yanıtladı.
              • Elsi bunu beğendi.

Elsi sürünce pek bulandırmıyo heralde onun için en çok ehliyet almak istiyorum

• Elsi bunu yanıtladı.
                • Elsi bunu beğendi.

Elsi 2 tane kuru fasulye yut çok az su ile etkiyi göreceksin 😌 o da fayda etmez ise özel bir hap var tamamen zararsız onzyd diye bu hapı icip de gebelik de dahil olmak üzere her durum için geçerli bulantı yaşarsanız 24 saat boyunca gelin yüzüme tükürün ☺️

• Elsi bunu yanıtladı.
                  • Elsi bunu beğendi.

taricat estağfurullah tükürmem genelde dua ederim dualarım da olursunuz çok sagolun deniyecegim 🤲💖

Eskobar öyle diyorlar da inşallah doğrudur yoksa yolda kus sür biteriz 🥴😁

Elsi Heheh laf timsali dedim zati 😂❤️ amin canım benim insAllah 🌸😌

gshande ya yazdıklarınız için çok teşekkür ederim ALLAH razı olsun ben de burnundan değil de ağızdan nefes alıyorum burnumdan alınca daha çabuk kusuyorum arabanın o kokusu beni bitiriyor resmen

Rouge belkide psikolojik olarak etki ediyor 🤷🏼‍♂️ tutmuyor ben çayımi içtik diyridu halbuki caysa demlik demlik içerim🤓

Akrep uyuyamıyorum ki araba da bu ilacı alayım en iyisi