Adetime de 8 gun var hic kasik ağrım olmazdi boyle

Gece istem gelirken alacak esm bi test daha ama heyecandan bayilcam

Benpempe arkdsım yumurtlama gününde. 14 gun sonra yaptı adete 8 gun kala böyle çıktı 2 gun sonra daha belırgın

deleted_6218 tam yumurtlama günümde iliskiye girmistik sansimiza iki kere prezervatif yırtılmıştı bosalmadi esim ama nasl oldu anlamadm şuan soktayiz ikimizde ağzımız açık bakışıyoruz

Benpempe amın ıns rabbım ısteyene versin ıstemeyen önlem alsın 🤨ıstenyemen cocuk olmasın ☺️

Benpempe hamile değilsin canım 2. Çizgi T hatfinin tam altında olmalı c de oldupu gibi o kenarda ki leke çizgi değil bence gebe değilsin

Benmde acık pembe kanamam oldu kzlar regli 1 gun gecti duzensizdir genelde ama ilk batma oldu kasıklarda agrı degil sonra acık pembe kan geldi ped koydum tuvaletımı tekrar yaptım kan yok neden acaba ilk tuvaletimi yaptıgımda peceteye geldi pembe kan sonra ped koydum bdaha gittim yok bıseyyy

Benpempe ben çizgi görmedim canım 10 gün geçtiğinde test yapmıştım çok silik çizgi vardı ve böyle değildi bence değilsin

Benpempe bu işler kısmet seninkisinden daha belirgin net çizgi vardı bende ama kan da çıkmadı önemli olan da kan zaten şüphen varsa biraz zaman geçsin kan ver ama acele etme

Ay var gibi benim oglumdada oyleydi uc gun sonra yaptim daha belirgindi hayirli olsun 🤭