Ayrıntıları derken nasıl oluyor bu ne gibi yerlerde olur oraya gidildiğini nasıl öğrenebilirim kanıtlı olarak ?

ayseeemeesinn masaj salonu.olarak geçiyor iliski anlaminda birsey yasanmadgini ancak masaj yolu ile erkegin bir bayan tarafından orgazm yapıldığını biliyorum

Masaj sonunda oral veya elle veya bazı yerlerde tam birleşme oluyor.

ayseeemeesinn Happ end 😬 hep biri bana yapsın istemişimdir 😂😂😂 bacım bilmiyorum başına ne geldi ama bunu kanıtlaman imkansız gibi birşey 🤷‍♀️

ayseeemeesinn postu gorünce arastrdim böyle biseyin varligindan haberim bile yoktu. Bulundugun sehirde bile varmis boy boy reklamları cikiyor çok şaşirdim. Bildigin genelev gibi. Parasini odeyip kariyi seciyorsun ister orda ister otelde yapabiliyormussun. Tabii her yer bu şekilde degil. Bazilarıda masaj salonu gibi. Gidiyosun ama amaç boşalıp rahatlamak snra kadın seni elle yada oral yolla boşaltiyor cinsel birleşme olmadan. Tabii o odada ne oldugunu iki kisiden başkasıda bilemez. Şaşirdim kaldım valla nasıl bukadar ulaşılabilir bi durum haline gelmis

Mavisim20 ayy valla şok oldum yeminle sandım başta galiba eşler birbirine masaj yapıyor ama senin yorumunu okuyunca beynim yandı daha neler duyacağız bilmiyorum Allah ıslah etsin böyle insanları nasıl para kazanacaklar şaşırmışlar