Mutlu son masajın ayrıntılarını bilen varmı? Bu benim için çok önemli yadırgayacak olan yazmasın lütfen. Çok ağır şeyler yaşıyorum zaten.
Mutlu son masaj?
Ayrıntıları derken nasıl oluyor bu ne gibi yerlerde olur oraya gidildiğini nasıl öğrenebilirim kanıtlı olarak ?
- Düzenlendi
ayseeemeesinn masaj salonu.olarak geçiyor iliski anlaminda birsey yasanmadgini ancak masaj yolu ile erkegin bir bayan tarafından orgazm yapıldığını biliyorum
Mera3939 teşekkür ederim 🙏🏻
ayseeemeesinn rica ederim boyle bir durum yasadiysaniZ çok üzücü ispat etmesi zor gibi allah sabir versin
ayseeemeesinn bir bilgim yok canım hiç duymadım daha önce siz şüphelendiniz mi nasıl oldu
ayseeemeesinn ilk defa duydum be demek ne anlama geliyor kusura bakmayın bilmediğim için soruyorum
ayseeemeesinn masaj salonuna giden erkeğin kendine masaj yapan masözüyle masaj sonu seks yapması demek ya da tam tersi kadının masörüyle
Masaj sonunda oral veya elle veya bazı yerlerde tam birleşme oluyor.
ayseeemeesinn genelev mantığında legal olması adına masaj adı altında yapılan seks aktivitesi.
ayseeemeesinn Happ end 😬 hep biri bana yapsın istemişimdir 😂😂😂 bacım bilmiyorum başına ne geldi ama bunu kanıtlaman imkansız gibi birşey 🤷♀️
ayseeemeesinn postu gorünce arastrdim böyle biseyin varligindan haberim bile yoktu. Bulundugun sehirde bile varmis boy boy reklamları cikiyor çok şaşirdim. Bildigin genelev gibi. Parasini odeyip kariyi seciyorsun ister orda ister otelde yapabiliyormussun. Tabii her yer bu şekilde degil. Bazilarıda masaj salonu gibi. Gidiyosun ama amaç boşalıp rahatlamak snra kadın seni elle yada oral yolla boşaltiyor cinsel birleşme olmadan. Tabii o odada ne oldugunu iki kisiden başkasıda bilemez. Şaşirdim kaldım valla nasıl bukadar ulaşılabilir bi durum haline gelmis
ayseeemeesinn bende şimdi ilk defa duydum canım şok oldum bende eşle yaşanabilecek birşey sandım ama çok pis birşeymiş sorun nedir paylaşmak istersen burda da sana fikir vermiş oluruz
Mavisim20 ayy valla şok oldum yeminle sandım başta galiba eşler birbirine masaj yapıyor ama senin yorumunu okuyunca beynim yandı daha neler duyacağız bilmiyorum Allah ıslah etsin böyle insanları nasıl para kazanacaklar şaşırmışlar
- Düzenlendi
ayseeemeesinn açık değil mi adından. Masaj adı altında cinsellik yaşanan yerler genelev gibi
Angellove2010 eşimin arama geçmişinde gördüm. Her ne kadar inkar etsede buna eminim. Bunu kanıtlamam lazım ama nasıl yapacağım bilmiyorum çok canım yanıyor
Mavisim20 gerçekten mi Allahım sen büyüksün nelerle uğraşıyoruz nasıl bu kadar yaygın olabiliyor
- Düzenlendi
ayseeemeesinn Aslında varya en iyisi hiç telefonlarını karıştırmamak sonra olan bize oluyor 🥺🥺
Nebilimne gerçekten öyle ama aptal yerine de koyulan biz oluyoruz