Masaj sonunda oral veya elle veya bazı yerlerde tam birleşme oluyor.

ayseeemeesinn Happ end 😬 hep biri bana yapsın istemişimdir 😂😂😂 bacım bilmiyorum başına ne geldi ama bunu kanıtlaman imkansız gibi birşey 🤷‍♀️

ayseeemeesinn postu gorünce arastrdim böyle biseyin varligindan haberim bile yoktu. Bulundugun sehirde bile varmis boy boy reklamları cikiyor çok şaşirdim. Bildigin genelev gibi. Parasini odeyip kariyi seciyorsun ister orda ister otelde yapabiliyormussun. Tabii her yer bu şekilde degil. Bazilarıda masaj salonu gibi. Gidiyosun ama amaç boşalıp rahatlamak snra kadın seni elle yada oral yolla boşaltiyor cinsel birleşme olmadan. Tabii o odada ne oldugunu iki kisiden başkasıda bilemez. Şaşirdim kaldım valla nasıl bukadar ulaşılabilir bi durum haline gelmis

Mavisim20 ayy valla şok oldum yeminle sandım başta galiba eşler birbirine masaj yapıyor ama senin yorumunu okuyunca beynim yandı daha neler duyacağız bilmiyorum Allah ıslah etsin böyle insanları nasıl para kazanacaklar şaşırmışlar

Angellove2010 valla hic duymamistim haberim yoktu böyle biseyin varligindan. Bide arastirsam yasadigim yerde acik adresle internet siteleri mevcut hemde birden fazla. Kadinlarin fotograflari var masaj, birliktelik, banyoda dus. Kadinin evinde ayri otelde ayri istedigine göre saatlik fiyat koymuslar. Bildiğin genelev parasini odeyip kariyi alıyorsun. Masajla falan alakasi yok durumun. Adı sadece mutlu son mesajı. Nekadar cahilim neler varmis..

ZRaporu hic denk gelmedi haberim yoktu. Ama 4 5 tane cikti googlede sayfalari mevcut hepsi baska yerler baska baska kadinlar apacik fotograflariyla yaptigi isler ve ucretleri yazıyor ya

ayseeemeesinn vallahi şaştım kaldım. Ben sadece genel evde böyle şeyler oluyor diye biliyordum. Megerse güzellik merkezleri gibi coğalmıslar ve bi telefonla istedigin begendigin kadına parasini ödeyip istedigin yerde birlikte olabiliyorsun.

ayseeemeesinn aramalarda yabancı numara yoksa aramamistir. Belki oda bir başkasindan duyup merak etmistir arastirmak istemistir