Sizinde çevrenizde "hamilelik için çok yenisin? Çok erken?" Diyen evli çocuklu kadınlar var mı? (Ben Evliyim)
Hamile olma ihtimalim var kan kontrolü yaptıracağız eşim çok mutlu, destekçi ama ben durmadan ağlıyorum. Neden bilmiyorum ağlıyorum...
Eğer Hamileysem...Çevrem...
Sora benim 1 yaşında oğlum var ikinci çocuğu istiyorum ve çevremdeki herkes aman yapma bakamazsın modunda. Ama benim umrumda değil biz istiyoruz bakacak olan benim ister genç ol ister küçük bebekli Allah bi şekilde sana onun gücünü veriyo. Eğer eşin ve sen istiyosanız hiç kimseyi takma hamileysen de tadını çıkar oh mis ☺️
Sora şimdi öyle diyenler doğumdan sonra ikincinyi ne zaman yapacaksın die sorarlar 😅millete göre yaşamayı bırak cnm ,onların söylemleri bitmezzzzz☺️Heeee de geç 😉happy Mom uygulamasından biliyorm cok yeni evliliklerde bebeği erken yapıp sonrasında gerçekten pişman olanlar var,eşini tanıdığından eminsen bence bebek yapın yoksa acele etmeyin canım,ha olmuşşşşa bebiş geliyorsa da buyursun gelsin 😍yazılanın önüne geçilmez demiiii ☺️😉🙃
Sora sacmalama neden agliyosun istedik yaptik oldu 2.de size soralim isterseniz de. Densiz insanlarin agzina kurekle vurmak istiyorum cocuk yaparken izin isticez sanki 🤬
Aman takma kimseyi banada oyle diyorlardı dinlemedim kimseyi kızım şimdi 1 yaşında evimizin neşesi herşeyi olmuş Rabbim onları korusun inşallah 😙
Sora hayirlisi neyse o olsun ele güvenip çocuk yapmiyoruz sonuçta 🌸
Yerimseniben04 Evde boş oda var nasıl üzülüyorum varya :( Dolsun ya..❤️❤️