Sizinde çevrenizde "hamilelik için çok yenisin? Çok erken?" Diyen evli çocuklu kadınlar var mı? (Ben Evliyim)
Hamile olma ihtimalim var kan kontrolü yaptıracağız eşim çok mutlu, destekçi ama ben durmadan ağlıyorum. Neden bilmiyorum ağlıyorum...

Sora benim 1 yaşında oğlum var ikinci çocuğu istiyorum ve çevremdeki herkes aman yapma bakamazsın modunda. Ama benim umrumda değil biz istiyoruz bakacak olan benim ister genç ol ister küçük bebekli Allah bi şekilde sana onun gücünü veriyo. Eğer eşin ve sen istiyosanız hiç kimseyi takma hamileysen de tadını çıkar oh mis ☺️

Sora şimdi öyle diyenler doğumdan sonra ikincinyi ne zaman yapacaksın die sorarlar 😅millete göre yaşamayı bırak cnm ,onların söylemleri bitmezzzzz☺️Heeee de geç 😉happy Mom uygulamasından biliyorm cok yeni evliliklerde bebeği erken yapıp sonrasında gerçekten pişman olanlar var,eşini tanıdığından eminsen bence bebek yapın yoksa acele etmeyin canım,ha olmuşşşşa bebiş geliyorsa da buyursun gelsin 😍yazılanın önüne geçilmez demiiii ☺️😉🙃

Gamze88
        Eşimi tanıyorum sıkıntı yok eşten kaynanadan yana herkes bir ucundan tutarda işte insan afallıyor. Bugün bütün gün ağladım sebepsiz. Başta acaba hamilemiyim diyip korkarken şimdi istiyorumm

Sora o zaman hayırlısı de güzelim ,allah gönlüne göre versin..ben iki çoçuğumda da hayırlısı nasılsa öyle olsun dedim 😍içini ferah tut .💗

• Sora bunu yanıtladı.
          • Sora bunu beğendi.

Sora sağol bende seni hamileysen şimdiden tebrik ederim ☺️

• Sora bunu yanıtladı.
            • Sora bunu beğendi.

Sora benim cevremde cocugu olmuyor diye konusuyor 1 senelik evliyim esimde bende cok istiyoruz ama olmuyor

• Sora bunu yanıtladı.
              • Sora bunu beğendi.

Sora sacmalama neden agliyosun istedik yaptik oldu 2.de size soralim isterseniz de. Densiz insanlarin agzina kurekle vurmak istiyorum cocuk yaparken izin isticez sanki 🤬

Gamze88 teşekkürler 12. Gün bugün gecikeli. Bazen belim ve bazen sol kasığım ağrıyor. İnşallah hastalık falan değilde bebektir. Bebek olursa kazara olmuş olacak ama eğer yoksa ben istemeye başladım. Yoksa çalışmalara başlayabiliriZ :(

Sora şimdiden kolay gelsin canım size 😍❤️Varsa bebiş haber edersin bizede 😉😁😅

Aman takma kimseyi banada oyle diyorlardı dinlemedim kimseyi kızım şimdi 1 yaşında evimizin neşesi herşeyi olmuş Rabbim onları korusun inşallah 😙

• Sora bunu yanıtladı.
                    • Sora bunu beğendi.

Sora hayirlisi neyse o olsun ele güvenip çocuk yapmiyoruz sonuçta 🌸

• Sora bunu yanıtladı.
                      • Sora bunu beğendi.

Gamze88 Kız valla hamileysem ve bir çocuk dünyaya getirirsem varya... Varyaaa çok ilginç bişe olur çok😬

Aslican çok teşekkürler. Eşim diyor ki bebiş yoksa yapalım mı? Sorulur mu bu ya sırf sorduğu için afalladım şimdide :D Abi bu herifler sormadan anlamıyo mu durumu ya dünyanın her yerinde hepsi aynı sanırım...

Yerimseniben04 Evde boş oda var nasıl üzülüyorum varya :( Dolsun ya..❤️❤️