Migren için hastaneye gittim depresyon ( lustral ) ilacı yazıyorum dedi ama içip içmemekte kararsızım.Daha önce migren tedavisi gören veya bu ilacı kullanan var mı

Prenssannesi bendede var miğren maalesef kuru iğne varmış onu duydum bebeğimi emzirdiğim için cesaret edemedim dönem dönem hacamata gidiyorum o rahatlatıyor baya çok zor bunları yazarken bile miğrenim tuttu maalesef Allah şifalar versin 🥺

Prenssannesi bende de gebelik ve emzirme sürecimden önce maxsalt kullanıyordum baya ağır bi ilaçtı ama o ağrıyı yarım saat te geçiriyordu

Prenssannesi Migrende antidepresan tedavisi uygulanabilir doktorunuz durumunuza göre yazmışsa kullanın rahatsız olduğunuz bir yan etkiye şahit olursanız öyle bırakırsınız. Eşime de venegis diye bir depresyon hapı vermişti. Fazla sakinleştirdiğinden uyku yaptığından düzenli kullanmadı o sebeple faydasını görmedi. İki yıldır tansiyon tedavisine geçti, onun haplarını kullanıyor.

Prenssannesi migren tedavisi için üç yol trosyd DİE Bi antidepresan kullandım. Hamilelik için bıraktım. İki ay sonra falan hamile kaldım. Bi dahada tedaviye başlamadım. Ataklarım oldukça azaldı. İlk önce ne zaman tuttuğunu takip ettim. Ve korunma yöntemlerin de çok tuttuğunu buldum. Aylık iğne hap hepsi hormonları bozduğu için migren atağı fazlalasiyormuş. Korunmayı ben bırakınca Ataklarım azaldı. Sonrasında adet haftamda her ay tuttuğunu fark ettim ve kadın doğuma gittim. Bana üç ay kullanmam gereken Bi hap verdi. Devlet karşılamıyormus. 3 ay kullan bırak dedi. Şuan ikinci ayı geçirdim ve iki aydır adet döneminde migrenim tutmuyor. Onun dışında tatlı eksi tuzlu midemi karsitirdigimda tuttuğunu anladım araştırdım. Mide strese girince beyine sinyal yolluyormus. Mideyi karıştırmayı bıraktım. Hep aralarına zaman koydum yiceksem bile. Gece yatmama sabah kalkmama düzenli 8 9 saat uyumaya özen gösteriyorum. Öğün atlamiyorum ağrım başlar başlamaz ağrı kesici alıyorum. Vicut bağışıklık göstermesin DİE aynı ağrı kesiciler kullanmıyorum. Arveles dexofen majazik dolorex arasında geziyorum. Aynı zamanda migren taşı var bunun la kendime masaj yapıyorum. Bengay la boynumu ovuyorum. Atak geldi geciremezsem iki üç gün ağrıyı cekmeden gidip acile ignemi olup günlük yaşantımda devam ediyorum. Benim tespitlerim bu yönde. Birde lodosta dışarı çıkmıyorum. Parfüm kullanmıyorum. Sık ılık duş alıyorum saçım ıslak yatmıyorum. Benim durum bu Bi süredir bu şekil deyim gayet iyiyim. Üstesinden gelemezsem tekrar norolojiye gideceğim. Geçmiş olsun

Prenssannesi kuzenim hacamata gitti pek memnun kalmadi. Anneme dr igne onermisti onu yaptirdi annem cok rahatladim onceden aydc2,3 defa oluyirdu simdi 2,3 ayda bir oluyor diyor

Prenssannesi ilaç ta kullandım fayda etmedi ben çok ağrı hissedince makyaj pamuklarina karabiber döküyorum sonra limon kolonyası sonra başka bir pamukla kapatıyorum uzerini alnıma yerlestiriyorum 3 4 tane sonra tülbentle bağlıyorum sıkıca 1 saat uyuyorum sonra hafifliyor birde İbrahim Saraçoğlu biberiye çayı öneriyor ☺️

Prenssannesi ay canım migren benim en büyük kabusumdu ilaçla felan kesin çözüm olacağını sanmam ozon tedavisi kan dolasimina iyi geliyor ayni sekilde bol su içmek herket etmek yürüyüş bunlar uzun vadede bas agrisini azaltıyor