• Gebelik Planlaması
  • İdrar testinde bu kadar net pozitif olup kan da negatif olup gebe olan yok mu

Birer gün arayla yaptığım testler silik duran dün yapmıştım belirgin olan bugün yaptım durdukça daha da pembeleşti ilk yaptığımda böyle değildi ama kan negatifti dün öğlen yaptırdım kan testini böyle idrarda çıkıp kanda negatif olup gebe kalanlar var mı acaba
https://imgyukle.com/f/2022/02/23/Euy08b.jp
https://imgyukle.com/i/Euy08b

Biliyorum benden sıkıldınız ama beni de anlayın hassas bir konu 😀👶😍

sudemsu Bu uygulamanın bir de Happymom uygulaması var. Hamileler ve hamilelik düşünenler orada takılıyor. Orada sorarsan daha çok yorum alabilirsin.

Marbled indireyim bir de o taraftakilerin beyinleri yansın o zaman 😀

Sen bence kadın doğumcuya git kan testinde çıkmasa bile ultrason da belli olur canım

Betul66 yok kan testinde çıkmayan belli olmaz bebek betahcg değeri 1500 olduğunda belli olur o da belli olmayadabilir o yüzden Dr için şuan çok erken

sudemsu canım bu bariz pozitif görünüyor nasıl kanda çıkmadı anlamadım ya test bozuk diyecem ama hepsi mi bozuk bilemedim yani normalde zaten ilk kanda çıkar sonra idrarda değişik bir olay hakkında hayırlısı olsun inşallah 🌸

sudemsu ilk defa boyle bisey goruyorum teste baya gebelik var gün gectikçede netlesıyor canm. Ama kanda nasıl çikmaz anlamiyorum. Kanda olmayan gebelik idrar da belli olmaz ki. Hep yapmicam adetimin gecmesini beklicem diyorsun yine yapiyorsun. Acaba bikerede erken gebelik degilde normal gebelik testinde denesen. Silikte olsa cizgi cikarsa sonuc dogrudur bnce.
            Saglik ocagnda da bikere kan ver aklinda kalmasın kac gün geçti varsa deger yukselmistir.

Mavisim20 yok kan vermeyeceğim artık yıldım çünkü çıkmadı bir türlü bir tane kaset testim var çok güvendiğim onu sona bıraktım sadece bir testim kaldı zaten onu da sabah ilk idrarla yaparım belki dediğin gibi varsa silik de olsa çıkartır zaten

sudemsu sen bu testin kendine ait olduğuna emin misin acaba bana pek inandırıcı gelmedi söylediklerin 🙄🤷

Meral22 kaç gündür sürünüyorum burda nöbetimde kan testi sonucunu görünce inanamadım gece boyu ağladım şok oldum millete niye yanlış bilgi vereyim ben bu test net bir şekilde pozitif bir kaç gün sonra bende buraya gelip idrar testim doğruymuş demeyi ne kadar çok isterim biliyor musun

sudemsu sabah ilk idrarla kaset testi yap ozman cikan sonuca gore hareket edersin yeter yıpratma artik kendini

sudemsu hep görüyorum postlarını ama kendini bu kadar yıpratma lütfen.Adet tarihin geçti mi? Geçtiyse en az 2 gün bekle adet görmezsen 1 kez idrar testi verirsin,pozitifse kan testi verirsin okadar. Sanırım sağlıkçısın biliyorsundur zaten yapman gerekenleri ama sabırlı ol.. Testlere göre hamilesin belki kanda sonradan çıkar bilemedim, biraz bekle bende sonucu merak ettim şuan🤷‍♀️

Ariel adet tarihime daha 4 gün var geçmedi yani ama geçmesi lazım artık konuyu kapatıyorum tamamen 😀

sudemsu peki biraz beklemelisin öyleyse ☺️ sonucu bize de haber ver lütfen umarım herşey gönlünce olur

sudemsu canım benim ablamın arkadaşının da kan testinde çıkmamıştı sonra doktora gitti çünkü adeti 10 gün geçmiş birde bakmışlar hamileymiş mesela benim oğlumda da idrar tahlilinde hiç çıkmamıştı bunlar Allah tan olan bir şey yani o yüzden dedim 😊

Ariel inşallah güzel haberler veririm size 🥰

Betul66 10 gün sonra mı 🤭 aslında benim ilk gebeliğimde de 24ünde kan verdim negatif çıktı 29u idrarda silik bir çizgi görünce 30unda kan verdim o da pozitif çıkmıştı ama arada 6 gün var tabi ama bunlar adetim geçmemişti gerçi bu da geçmedi daha çok erken test verdim sanırım gaza gelip ama idrar bu kadar net olunca ne bilim gaza geldim işte 😀