Gutmamy Kirpapatyasi00 Bunu senin değil eşinin düzeltmesi gerek. Nasıl bilmiyor Muş onu da anlamadım ama🙄😏
Kirpapatyasi00 Gutmamy benimle mutlu mu olmuyo sevisirken diye düşünmeye başladım herseyi de yaparim mutlu oldugunu gosterir falan off bilmiyorum ki
[silindi] Oral bilmiyorum dese anlarım ama öpüşmeyi bile bilmemesi , sizi gün içinde hiç öpmemesi garip bence . İnsan sevince öpmeden , sarılmadan duramıyor ki . Sizi üzmek istemem 🙄
Kirpapatyasi00 [silindi] öpüşmeyi biliyo ama istemiyo canim benim zorumla bir iki oda cok zorlarsam yoksa yok
Cansu37 Kirpapatyasi00 ya her erkeğin farklı huyları var kuzum bazısı ıcınden sever dısarı belli etmez benım esimden seninkinden emin ol severek evlendik oysaki 4 ay oldu benımkide opusmez opmez ben operm anca işe giderken yatakta filan benımki sevgisini belli edemeyenlerden seninkide oyledir emin ol kotuye yorma herseyi bızım nasıl huylarımjz farklıysa onlaronda olablyor
deleted77 Kirpapatyasi00 ön sevişmeyi bilmeyen muhtemel öpüşmeyi de bilmezdi peki en başından beri böylemiydi ? kırmak istemem lakin eşinizin size olan tutkusu vs. bitmiş olabilir.
[silindi] Kirpapatyasi00 ilk evlendiğinizden beri böyle miydi ? Ya da sevgililik nişanlılık döneminde de aynı mıydı ?
Sessizlik Kirpapatyasi00 arkadslar biraz saçmalamış canım illa sex vs mı.olmasi.lazm.sevip sevmediğini ölçmek.icin bir sene eşim bana dokunmasa beni sevmiyor die.dusnmem.acik.soylim he bende çok düşkün biri değilim oda ayrifa ne.bilim.sdce.opmesi sarılması ile.sevgi.olcemk.bama.biraz ağır geldi
Kirpapatyasi00 deleted77 hayir 4 yildir evliyiz son zamanlarda boyle herseyi yaparim bakimliyim kilom 6 8 kilo kadar kaldi oda cok goze batmiyo giyimime makyajima dikkat ederim her gun dusumu alirim oz bakimimi ihmal etmem asla evde mini şort mini etek elbiseler croplar askililar kokuma cok dikkat ederim hassasim o konuda bunca seye ragmen tutkuyu nasil daha ayakta tutabilirim ki bilmiyorum cilvemi yaparim ederim
Kirpapatyasi00 [silindi] hayir canim o zamanlar surekli pesimdeydi firsat kollardi hatta ne sevgilikte ne nisanlilikta boyle olmadi
Mavii__ Kirpapatyasi00 opusmeyi sevmiyor olabilir direk kendinle kiyaslama bence.. bende surekli opusmeyi sevmiyorum ama esim her firsatta opmek icin firsat kolluyor ama bu demek degilki esimi sevmiyorum insanin kendiyle alakali
Kirpapatyasi00 Mavii__ sevmeyen onceden de sevmez boyle degildi cok degisti bilmiyorum cok üzülüyorum bu duruma sevildigimi bilmek hissetmek istiyorum 😔
deleted77 Kirpapatyasi00 sizce tutku bu yazdıklarınız ile mi ibaret ? Eşiniz başta böyle değilse şimdi değişmesinin tabiki sebepleri vardır bunu ona söylemelisiniz ilk etapta biliyordu şimdi mi unuttu, açıkça konuşmalısınız. Şahsi fikrimce tek başıma bunla uğraşmak yerine evliliğimi gözden geçirmeyi seçerdim kimse vazgeçilmez değil çünkü sevgisi tutkusu biten birisi ne yapılırsa yapılsın değişmez diye düşünüyorum.
[silindi] Kirpapatyasi00 heyecan tutku bitmiş demek ki 🤷🏻♀️ Sizde uzak durun bakalım cinsel anlamda . Öpüşmüyor ama birlikte olmak istiyordur o yönden uzak durun belki özler iyice yapar herşeyi ☺️
Kirpapatyasi00 deleted77 tabikide tutku tamamen bundan ibaret degil sadece bakımsız gezen biri degilim onu demek istiyorum hem ne olursa olsun tutkunun bi parcasida gorselliktir bence. Esimle konusuyorum sacmalama bisey cikarma durduk yere diyen bi tipleme savunmuyorum bunu hatta en cok bu huyundan nefret ediyorum. Evliligimi gozden gecirmek icin cok sebebim oldu ailesi yüzünden falan o zamanlarda bile arkamda duran bi dayanagim yoktu ha diyince bitmiyo hersey..
Kirpapatyasi00 Gutmamy karisini niye istemez arzulamaz ki bi adam ortada bi sebep yokken sevmiyo madem beni istemiyo zamaninda tanidi beni 5 yil evlenmeden once nisanlilik dönemi gecirdik evlendikten sonra ne degisti ki 😔